Kunci Gitar Didi Kempot - Tresno Putih

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C F G C
        Am F Dm G..  

C            F
Sopo sing salah
G         C
sopo sing kleru
Am           F
..Aku wes ngalah
G             C
..kowe sing mlayu
C             F
Tresno sing putih
G       Em    Am
saikine wis malih
     Dm        
Kowe ninggal aku
G       C
..ra gelem mulih..

Int. Em F G..

C           F
Mbiyen janjine
G            C
..tresno selawase
Am             F
..Nanging nyatane
G           C
..cukup semene
C         F
Manise lambe
G            Em Am
..maleh kari paite
    Dm        G        C
omonganmu ora.. ono nyatane..

Musik: C Dm G C
       Am D D G..C..  

Reff:
     F            G
  Rambut nganti sikil
   Em            Am
  Uwis tak pasrahke
     Dm       G             C
  Nanging koe sik golek liyane..

  Int. Dm Bb C  

  F         G
  Atiku bingung
      Em      Am
  Aku kudu kepiye
        Dm        G
  Duh biyung nasibku kok
    C        G
  Koyo ngene..

C            F
Sopo sing salah
G         C
sopo sing kleru
Am           F
..Aku wes ngalah
G             C
..kowe sing mlayu
C             F
Tresno sing putih
G       Em    Am
saikine wis malih
     Dm        
Kowe ninggal aku
G       C
..ra gelem mulih..

Musik: C Dm G C
       Am D D G..C..  

Reff:
     F            G
  Rambut nganti sikil
   Em            Am
  Uwis tak pasrahke
     Dm       G             C
  Nanging koe sik golek liyane..

  Int. Dm Bb C  

  F         G
  Atiku bingung
      Em      Am
  Aku kudu kepiye
        Dm        G
  Duh biyung nasibku kok
    C        G
  Koyo ngene..
C F Mbiyen janjine G C ..tresno selawase Am F ..Nanging nyatane G C ..cukup semene C F Manise lambe G Em Am ..maleh kari paite Dm G C omonganmu ora.. ono nyatane.. Int. C F G.. Reff end: F G Rambut nganti sikil Em Am Uwis tak pasrahke Dm G C Ning koe sik golek liyane.. F G Atiku bingung Em Am Aku kudu kepiye Dm G Duh biyung nasibku kok C Koyo ngene.. Dm G Duh biyung nasibku kok C Koyo ngene..

Chord Didi Kempot - Tresno Putih


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •