Kunci Gitar Didi Kempot - Tanpo Petung

Transpose:
Intro : Am..Am Dm
        G C E..
        Am..Am Dm
        G C E Am E..
 
      Am                     Dm
kroso linglung lemes koyo tanpo balung
           G               C
bareng ngerti tresnamu seumur jagung
Dm                  Am
padange ati iki wis mbok gawe bingung
       F            E            
kowe lali naliko biyen tak tulung..

Int. F E

       Am                 Dm
rasane durung suwe tresno tak sambung
       G                  C
kowe tego medot tresno tanpo petung
Dm                      Am
eling mbiyene wektu tresnaku mbok tembung
            E                Am
luh neng mripatku ra iso tak bendung..

Musik : Dm G C F E..Am..
        Dm G C F E..Am..

Reff :
       Am                  Dm
 semut wae kuwi iseh nduwe roso
       G               C         E
 yen digawe loro ora bakal trimo..
          Am                 Dm
 nanging kowe malah gawe aku gelo
         G                         C
 ra ngelingi wektu ngajak nyambung tresno..

   Dm                        Am
 kebangeten tenan neng ngopo atimu tego
         E                      Am
 yen kelingan isaku mung ngelus dodo..

Int. F E..

       Am                 Dm
rasane durung suwe tresno tak sambung
       G                  C
kowe tego medot tresno tanpo petung
Dm                      Am
eling mbiyene wektu tresnaku mbok tembung
            E                Am
luh neng mripatku ra iso tak bendung..

Musik : Dm G C F E..Am..
        Dm G C F E..Am..

Reff :
       Am                  Dm
 semut wae kuwi iseh nduwe roso
       G               C         E
 yen digawe loro ora bakal trimo..
          Am                 Dm
 nanging kowe malah gawe aku gelo
         G                         C
 ra ngelingi wektu ngajak nyambung tresno..

   Dm                        Am
 kebangeten tenan neng ngopo atimu tego
         E                      Am
 yen kelingan isaku mung ngelus dodo..

Int. F E..

       Am                 Dm
rasane durung suwe tresno tak sambung
       G                  C
kowe tego medot tresno tanpo petung
Dm                      Am
eling mbiyene wektu tresnaku mbok tembung
            E                Am
luh neng mripatku ra iso tak bendung..

Outro : Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Dm Gm
        C F A..
        Dm..Dm Gm
        C F A Dm A..
 
      Dm                     Gm
kroso linglung lemes koyo tanpo balung
           C               F
bareng ngerti tresnamu seumur jagung
Gm                  Dm
padange ati iki wis mbok gawe bingung
       Bb           A            
kowe lali naliko biyen tak tulung..

Int. Bb A

       Dm                 Gm
rasane durung suwe tresno tak sambung
       C                  F
kowe tego medot tresno tanpo petung
Gm                      Dm
eling mbiyene wektu tresnaku mbok tembung
            A                Dm
luh neng mripatku ra iso tak bendung..

Musik : Gm C F Bb A..Dm..
        Gm C F Bb A..Dm..

Reff :
       Dm                  Gm
 semut wae kuwi iseh nduwe roso
       C               F         A
 yen digawe loro ora bakal trimo..
          Dm                 Gm
 nanging kowe malah gawe aku gelo
         C                         F
 ra ngelingi wektu ngajak nyambung tresno..

   Gm                        Dm
 kebangeten tenan neng ngopo atimu tego
         A                      Dm
 yen kelingan isaku mung ngelus dodo..

Int. Bb A..

       Dm                 Gm
rasane durung suwe tresno tak sambung
       C                  F
kowe tego medot tresno tanpo petung
Gm                      Dm
eling mbiyene wektu tresnaku mbok tembung
            A                Dm
luh neng mripatku ra iso tak bendung..

Musik : Gm C F Bb A..Dm..
        Gm C F Bb A..Dm..

Reff :
       Dm                  Gm
 semut wae kuwi iseh nduwe roso
       C               F         A
 yen digawe loro ora bakal trimo..
          Dm                 Gm
 nanging kowe malah gawe aku gelo
         C                         F
 ra ngelingi wektu ngajak nyambung tresno..

   Gm                        Dm
 kebangeten tenan neng ngopo atimu tego
         A                      Dm
 yen kelingan isaku mung ngelus dodo..

Int. Bb A..

       Dm                 Gm
rasane durung suwe tresno tak sambung
       C                  F
kowe tego medot tresno tanpo petung
Gm                      Dm
eling mbiyene wektu tresnaku mbok tembung
            A                Dm
luh neng mripatku ra iso tak bendung..

Outro : Dm

Chord Didi Kempot - Tanpo Petung


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •