Kunci Gitar Didi Kempot - Mbah Surip

Transpose:
Intro : G..Em G
        Am Em D G D..

G
ninggal kampung
       C        G
numpak sepeda onta
  Am         D         G
mojokerto ngulon liwat solo..
   C                G
pundak nyangking ransel
  D              G
digendong ning geger
    Am        C         D
ora perduli, awak kroso kesel..

G
ning mbulungan
        C        G
jakarta metropolitan
   Am             D        G
mampir ngopi ning warung seniman..
   C             G
rambute sing gondrong
   D        G
di taleni benang
        Am            D        G
oh mbah surip seprene dadi kenangan..

Int. D G

Reff :
  Am
  nggendong nasib
             G             Em
  nasib wong sopo sing ngerti
  G            C         G  
    nasib wong sopo sing ngerti
    C
  pirang-pirang tahun..
    G         Em
  anggone ngenteni
       Am              D
  di rewangi nyangking gitar
          G
  rino wengi..

Musik : G..Em G   
        Am Em D G D..

G
ninggal kampung
       C        G
numpak sepeda onta
  Am         D         G
mojokerto ngulon liwat solo..
   C                G
pundak nyangking ransel
  D              G
digendong ning geger
    Am        C         D
ora perduli, awak kroso kesel..

G
ning mbulungan
        C        G
jakarta metropolitan
   Am             D        G
mampir ngopi ning warung seniman..
   C             G
rambute sing gondrong
   D        G
di taleni benang
        Am            D        G
oh mbah surip seprene dadi kenangan..

Int. D G

Reff :
  Am
  nggendong nasib
             G             Em
  nasib wong sopo sing ngerti
  G            C         G  
    nasib wong sopo sing ngerti
    C
  pirang-pirang tahun..
    G         Em
  anggone ngenteni
         Am            D
  di rewangi nyangking gitar
          G
  rino wengi..

#)
            Am
  oh mbah surip
          D            G
  mung tansah ono ning ati..
            Am
  oh mbah surip
         D              G
  akeh uwong sing ntresnani..

Chord Didi Kempot - Mbah Surip


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •