Kunci Gitar Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga

Transpose:
Intro : Am Bm E Am

          Am
pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
          A                         Dm
sing tak suwun ning kono sing ngati-ati
  G
bisaku mung nyawang
      C
dimar jagad sing ning mego
  B                      E
ayang-ayangmu katon ning netro..

Int. Dm E Am

    Am
aku lilo yen kowe rung biso bali
      A                  Dm
lahir batin aku lilo tak estoni
   G
senajan kangen tenan
  C
rasane ati iki
        E                 Am
nganti kapan sirnane pacoban iki..

Int. E Am E Am

Reff :
         Dm
 tombo teko loro lungo
           Am
 duh Gusti enggal singkirno
   E                       Am
 leloro sing wonten negari kulo..

 Int. E Am

         Dm
 tombo teko loro lungo
           Am
 duh Gusti enggal welaso
        E                   Am
 paringono welas asih mring kawulo..

          Am
pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
          A                         Dm
sing tak suwun ning kono sing ngati-ati
  G
bisaku mung nyawang
      C
dimar jagad sing ning mego
  B                      E
ayang-ayangmu katon ning netro..

Int. Dm E Am

    Am
aku lilo yen kowe rung biso bali
      A                  Dm
lahir batin aku lilo tak estoni
   G
senajan kangen tenan
    C
rasane ono ing ati
        E                 Am
nganti kapan sirnane pacoban iki..

Int. E Am E Am

Reff :
         Dm
 tombo teko loro lungo
           Am
 duh Gusti enggal singkirno
   E                       Am
 leloro sing wonten negari kulo..

 Int. E Am

         Dm
 tombo teko loro lungo
           Am
 duh Gusti enggal welaso
        E                   Am
 paringono welas asih mring kawulo..
        E                   Am
 paringono welas asih mring kawulo..

Outro : Am

Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga
Baca : Tombo Teko Loro Lungo

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Fm Gm C Fm

          Fm
pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
          F                         Bbm
sing tak suwun ning kono sing ngati-ati
  D#
bisaku mung nyawang
      G#
dimar jagad sing ning mego
  G                      C
ayang-ayangmu katon ning netro..

Int. Bbm C Fm

    Fm
aku lilo yen kowe rung biso bali
      F                  Bbm
lahir batin aku lilo tak estoni
   D#
senajan kangen tenan
  G#
rasane ati iki
        C                 Fm
nganti kapan sirnane pacoban iki..

Int. C Fm C Fm

Reff :
         Bbm
 tombo teko loro lungo
           Fm
 duh Gusti enggal singkirno
   C                       Fm
 leloro sing wonten negari kulo..

 Int. C Fm

         Bbm
 tombo teko loro lungo
           Fm
 duh Gusti enggal welaso
        C                   Fm
 paringono welas asih mring kawulo..

          Fm
pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
          F                         Bbm
sing tak suwun ning kono sing ngati-ati
  D#
bisaku mung nyawang
      G#
dimar jagad sing ning mego
  G                      C
ayang-ayangmu katon ning netro..

Int. Bbm C Fm

    Fm
aku lilo yen kowe rung biso bali
      F                  Bbm
lahir batin aku lilo tak estoni
   D#
senajan kangen tenan
    G#
rasane ono ing ati
        C                 Fm
nganti kapan sirnane pacoban iki..

Int. C Fm C Fm

Reff :
         Bbm
 tombo teko loro lungo
           Fm
 duh Gusti enggal singkirno
   C                       Fm
 leloro sing wonten negari kulo..

 Int. C Fm

         Bbm
 tombo teko loro lungo
           Fm
 duh Gusti enggal welaso
        C                   Fm
 paringono welas asih mring kawulo..
        C                   Fm
 paringono welas asih mring kawulo..

Outro : Fm

Chord Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •