Kunci Gitar Safira Inema - Leda Lede

Transpose:
Capo fret 2 C G Am biyen kowe ngomong wes ra sudi.. Dm G saiki kowe nuntut aku bali.. Em Am Dm opo kowe pantes tak langgati.. G C aku isih wedi mbok larani.. Intro : C G Am.. Dm G C.. Am..Dm..G..C.. C G Am atiku iki wes kadung loro.. Dm G wes dadi kebacut ilang roso.. Em Am tresnoku wes sudo.. Dm ra koyo dek jaman semono.. G C atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : C G Am leda lede, lungo teko sak penake.. Dm G C sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Am Dm aku biyen mbok siakke.. G saiki manut dalane.. C aku kowe du jodone.. C G ora tak getuni, ora tak tangisi Am Em lungamu neng endi, aku ora nggoleki F C wes kadung kelaran, atiku ra karuan Dm G wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang.. C G wes lalekke wae, aku ora nggondheli Am Em atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni F C salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Dm G ati leda lede saiki kowe pengen aku bali.. Reff : C G Am leda lede, lungo teko sak penake.. Dm G C sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Am Dm aku biyen mbok siakke.. G saiki manut dalane.. C aku kowe du jodone.. Musik : Am.... C G Am.. Dm G C.. Am..Dm..G..C.. C G Am atiku iki wes kadung loro.. Dm G wes dadi kebacut ilang roso.. Em Am tresnoku wes sudo.. Dm ra koyo dek jaman semono.. G C atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : C G Am leda lede, lungo teko sak penake.. Dm G C sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Am Dm aku biyen mbok siakke.. G saiki manut dalane.. C aku kowe du jodone.. [[[ORIGINAL CHORD]]] D A Bm biyen kowe ngomong wes ra sudi.. Em A saiki kowe nuntut aku bali.. F#m Bm Em opo kowe pantes tak langgati.. A D aku isih wedi mbok larani.. Intro : D A Bm.. Em A D.. Bm..Em..A..D.. D A Bm atiku iki wes kadung loro.. Em A wes dadi kebacut ilang roso.. F#m Bm tresnoku wes sudo.. Em ra koyo dek jaman semono.. A D atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : D A Bm leda lede, lungo teko sak penake.. Em A D sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Bm Em aku biyen mbok siakke.. A saiki manut dalane.. D aku kowe du jodone.. D A ora tak getuni, ora tak tangisi Bm F#m lungamu neng endi, aku ora nggoleki G D wes kadung kelaran, atiku ra karuan Em A wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang.. D A wes lalekke wae, aku ora nggondheli Bm F#m atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni G D salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Em A ati leda lede saiki kowe pengen aku bali.. Reff : D A Bm leda lede, lungo teko sak penake.. Em A D sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Bm Em aku biyen mbok siakke.. A saiki manut dalane.. D aku kowe du jodone.. Musik : Bm.... D A Bm.. Em A D.. Bm..Em..A..D.. D A Bm atiku iki wes kadung loro.. Em A wes dadi kebacut ilang roso.. F#m Bm tresnoku wes sudo.. Em ra koyo dek jaman semono.. A D atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : D A Bm leda lede, lungo teko sak penake.. Em A D sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Bm Em aku biyen mbok siakke.. A saiki manut dalane.. D aku kowe du jodone..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Leda Lede


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •