Kunci Gitar Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Dm Am F E..
        Am Em F C
        Dm Am F E..
        F E

  Am     Em
soyo.. suwe..
       F          C
soyo nelongso rasane..
  Dm    Am
ati..ku kangen..
      F           E
kangenku marang kowe..

  Am         Em
nanging.. pancen..
   F              C
pancen wis dadi nasibe..
  Dm          Am
durung biso sesandingan
       F           E
sesandingan karo kowe..

Int. Am Em F C
     Dm Am F E..

 Am     Em
aru..me kembang..
  F             C
mekar ing wayah sore..
Dm         Am
arum.. ambune..
       F           E
isih biso tak rasakne..

  Am        Em
nanging.. nanging..
  F              C
nanging arume rambutmu..
Dm             Am
amung biso tak bayangne
        F            E
mergo kowe ra ning kene..

Int. F E Am..

Dm
aku lungo nang monco..
Am
golek makaryo..
     F
nggo sangune urip
        E
aku lan kowe..

Dm
a..rume kembang..
      Am
mekar ing wayah wengi
        F
dadi tombo kangenku
         E
jeroning ati..

Reff :
           Am
 kembangku ayu..
           Dm
 lilakno lungoku..
     G
 aku ra bakal lali
           C           E
 marang janji sing ketali

              Am
 neng simpang limo iki..
               Em
 sing nyekseni sumpahing ati
      F              E          Am
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

Musik : Am Em F C
        Dm Am F E..
        Am Em F C
        Dm Am F E..
        F E

 Am     Em
aru..me kembang..
  F             C
mekar ing wayah sore..
Dm         Am
arum.. ambune..
       F           E
isih biso tak rasakne..

  Am        Em
nanging.. nanging..
  F              C
nanging arume rambutmu..
Dm             Am
amung biso tak bayangne
        F            E
mergo kowe ra ning kene..

Int. F E Am..

Dm
aku lungo nang monco..
Am
golek makaryo..
     F
nggo sangune urip
        E
aku lan kowe..

Dm
a..rume kembang..
      Am
mekar ing wayah wengi
        F
dadi tombo kangenku
         E
jeroning ati..

Reff :
           Am
 kembangku ayu..
           Dm
 lilakno lungoku..
     G
 aku ra bakal lali
           C           E
 marang janji sing ketali

              Am
 neng simpang limo iki..
               Em
 sing nyekseni sumpahing ati
      F              E          Am
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

           Am
 kembangku ayu..
           Dm
 lilakno lungoku..
     G
 aku ra bakal lali
           C           E
 marang janji sing ketali

              Am
 neng simpang limo iki..
               Em
 sing nyekseni sumpahing ati
      F              E          Am
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

Outro :
     F        E
 entonono aku ning..
           Am-G#m-G-E-Am
 simpang limo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#m D#m E B
        C#m G#m E D#..
        G#m D#m E B
        C#m G#m E D#..
        E D#

  G#m    D#m
soyo.. suwe..
       E          B
soyo nelongso rasane..
  C#m   G#m
ati..ku kangen..
      E           D#
kangenku marang kowe..

  G#m        D#m
nanging.. pancen..
   E              B
pancen wis dadi nasibe..
  C#m         G#m
durung biso sesandingan
       E           D#
sesandingan karo kowe..

Int. G#m D#m E B
     C#m G#m E D#..

 G#m    D#m
aru..me kembang..
  E             B
mekar ing wayah sore..
C#m        G#m
arum.. ambune..
       E           D#
isih biso tak rasakne..

  G#m       D#m
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
C#m            G#m
amung biso tak bayangne
        E            D#
mergo kowe ra ning kene..

Int. E D# G#m..

C#m
aku lungo nang monco..
G#m
golek makaryo..
     E
nggo sangune urip
        D#
aku lan kowe..

C#m
a..rume kembang..
      G#m
mekar ing wayah wengi
        E
dadi tombo kangenku
         D#
jeroning ati..

Reff :
           G#m
 kembangku ayu..
           C#m
 lilakno lungoku..
     F#
 aku ra bakal lali
           B           D#
 marang janji sing ketali

              G#m
 neng simpang limo iki..
               D#m
 sing nyekseni sumpahing ati
      E              D#         G#m
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

Musik : G#m D#m E B
        C#m G#m E D#..
        G#m D#m E B
        C#m G#m E D#..
        E D#

 G#m    D#m
aru..me kembang..
  E             B
mekar ing wayah sore..
C#m        G#m
arum.. ambune..
       E           D#
isih biso tak rasakne..

  G#m       D#m
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
C#m            G#m
amung biso tak bayangne
        E            D#
mergo kowe ra ning kene..

Int. E D# G#m..

C#m
aku lungo nang monco..
G#m
golek makaryo..
     E
nggo sangune urip
        D#
aku lan kowe..

C#m
a..rume kembang..
      G#m
mekar ing wayah wengi
        E
dadi tombo kangenku
         D#
jeroning ati..

Reff :
           G#m
 kembangku ayu..
           C#m
 lilakno lungoku..
     F#
 aku ra bakal lali
           B           D#
 marang janji sing ketali

              G#m
 neng simpang limo iki..
               D#m
 sing nyekseni sumpahing ati
      E              D#         G#m
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

           G#m
 kembangku ayu..
           C#m
 lilakno lungoku..
     F#
 aku ra bakal lali
           B           D#
 marang janji sing ketali

              G#m
 neng simpang limo iki..
               D#m
 sing nyekseni sumpahing ati
      E              D#         G#m
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

Outro :
     E        D#
 entonono aku ning..
           G#m-Gm-F#-D#-G#m
 simpang limo..

Chord Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •