Kunci Gitar Safira Inema - Seni Menyakiti Hati

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C….

  C                    Am
Umpomo kowe ngerti rosoku iki..
F          G           C
 tulus lan ikhlas soko ati..
E                 Am
 tapi kowe uwes bedo..
      G             F
kowe uwes ro wong liyo..
             G
tak simpen loro jroning dodo..

Int. F G C Bb-B-C

  C           Em       Am       G
Kenangan ro kowe ora bakal lali..
F            G          C
 seng mbiyen wes tau ngucap janji..
E                    Am
 mbiyen kowe neng atiku..
          G         F
seng ngiseni bendinoku..
          G
malah natoni atiku.. (ho'a ho'e..)

Reff :
         F            G
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Em              Am
 yen mung nggawe aku sengsara
       Dm        G
 wes cukup loro iki..
       C
 ora bakal tak baleni..

     F          G
 Aku wes ora nduwe ati
     Em        Am
 nganti mati roso iki
       Dm         G
 berhenti dalam seni..
        C
 menyakiti hati..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C….
             (ho'a ho'e..)

  C           Em       Am       G
Kenangan ro kowe ora bakal lali..
F            G          C
 seng mbiyen wes tau ngucap janji..
E                    Am
 mbiyen kowe neng atiku..
          G         F
seng ngiseni bendinoku..
          G
malah natoni atiku.. 

Reff :
         F            G
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Em              Am
 yen mung nggawe aku sengsara
       Dm        G
 wes cukup loro iki..
       C
 ora bakal tak baleni..

     F          G
 Aku wes ora nduwe ati
     Em        Am
 nganti mati roso iki
       Dm         G
 berhenti dalam seni..
        C
 menyakiti hati..

         F            G
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Em              Am
 yen mung nggawe aku sengsara
       Dm        G
 wes cukup loro iki..
       C
 ora bakal tak baleni..

     F          G
 Aku wes ora nduwe ati
     Em        Am
 nganti mati roso iki
       Dm         G
 berhenti dalam seni..
        C       G C
 menyakiti hati..
       Dm         G
 berhenti dalam seni..
        C
 menyakiti hati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F….

  F                    Dm
Umpomo kowe ngerti rosoku iki..
Bb         C           F
 tulus lan ikhlas soko ati..
A                 Dm
 tapi kowe uwes bedo..
      C             Bb
kowe uwes ro wong liyo..
             C
tak simpen loro jroning dodo..

Int. Bb C F D#-E-F

  F           Am       Dm       C
Kenangan ro kowe ora bakal lali..
Bb           C          F
 seng mbiyen wes tau ngucap janji..
A                    Dm
 mbiyen kowe neng atiku..
          C         Bb
seng ngiseni bendinoku..
          C
malah natoni atiku.. (ho'a ho'e..)

Reff :
         Bb           C
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Am              Dm
 yen mung nggawe aku sengsara
       Gm        C
 wes cukup loro iki..
       F
 ora bakal tak baleni..

     Bb         C
 Aku wes ora nduwe ati
     Am        Dm
 nganti mati roso iki
       Gm         C
 berhenti dalam seni..
        F
 menyakiti hati..

Musik : Bb C Am Dm
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F….
              (ho'a ho'e..)

  F           Am       Dm       C
Kenangan ro kowe ora bakal lali..
Bb           C          F
 seng mbiyen wes tau ngucap janji..
A                    Dm
 mbiyen kowe neng atiku..
          C         Bb
seng ngiseni bendinoku..
          C
malah natoni atiku..

Reff :
         Bb           C
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Am              Dm
 yen mung nggawe aku sengsara
       Gm        C
 wes cukup loro iki..
       F
 ora bakal tak baleni..

     Bb         C
 Aku wes ora nduwe ati
     Am        Dm
 nganti mati roso iki
       Gm         C
 berhenti dalam seni..
        F
 menyakiti hati..

         Bb           C
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Am              Dm
 yen mung nggawe aku sengsara
       Gm        C
 wes cukup loro iki..
       F
 ora bakal tak baleni..

     Bb         C
 Aku wes ora nduwe ati
     Am        Dm
 nganti mati roso iki
       Gm         C
 berhenti dalam seni..
        F       C F
 menyakiti hati..
       Gm         C
 berhenti dalam seni..
        F
 menyakiti hati..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Seni Menyakiti Hati


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •