Kunci Gitar Safira Inema - Lakon Opo Iki

Transpose:
Capo di fret 4

Reff :
 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G  C
 abot aku ra sanggup..

Intro : C..Dm..F C-G C-C

       F
lakon opo iki..
          G
sing lagi tak jalani..
        Em
koyo ngene..
            Am
rasane bingunge ati..
       F     G  G-F-Am-G
lakon opo iki..

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

Reff :
 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..

Musik : C..Dm..F..C G
        C..Dm..F..C G C..

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

Reff :
 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..

Outro : C-C-C-C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B   E
 abot aku ra sanggup..

Intro : E..F#m..A E-B E-E

       A
lakon opo iki..
          B
sing lagi tak jalani..
        G#m
koyo ngene..
            C#m
rasane bingunge ati..
       A     B B-A-C#m-B
lakon opo iki..

           A
pingin tak akhiri..
        B
kabeh lelakon iki..
         G#m
nanging arep sambat
               C#m
ra ono sing di sambati..
           A     B
pingin tak akhiri..

Reff :
 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B
 abot aku ra sanggup..

 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..
 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..

Musik : E..F#m..A..E B
        E..F#m..A..E B E..

           A
pingin tak akhiri..
        B
kabeh lelakon iki..
         G#m
nanging arep sambat
               C#m
ra ono sing di sambati..
           A     B
pingin tak akhiri..

Reff :
 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B
 abot aku ra sanggup..

 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B
 abot aku ra sanggup..

 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..
 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..

Outro : E-E-E-E
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Lakon Opo Iki


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •