Kunci Gitar Safira Inema - Ora Ikhlas Lahir Batin

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Dm Am F E
        Am Em F C
        Dm Am F E..

  Am          Em
netes.. banyu ing moto
     F             C
sliramu.. sandhing wong liyo
    Dm           Am
sak tenane.. aku ra lilo
      F           E
mergo kebacut tresno..

  Am          Em
tali.. tresno ing janji
   F            C
saiki.. podo ngelarani
  Dm               Am
nanging ati ra iso ngapusi
     F                 E
sliramu sing tak tresnani..

 Am       Em
opo.. ora kelingan
    F             C
naliko.. bareng sesandhingan
   Dm            Am
janji malah dadi kacidran
       F            E
tresno amung dadi kenangan..

Reff :
   C               G
 tangis.. sing tak rasakno
      Dm           Am
 ra bakal.. ngganteni loro
      C             G
 janjimu.. uwis tok ucapno
        F       E
 nggawe atiku loro..

  C              G
 amung.. liwat foto iki
        Dm        Am
 sing biso.. ngobati ati
       C             G
 tak pikir.. malah dadi batin
  F                     E
 aku ora ikhlas lahir batin..

Musik : Am Em F C
        Dm Am F E
        Am Em F C
        Dm Am F E..

 Am       Em
opo.. ora kelingan
    F             C
naliko.. bareng sesandhingan
   Dm            Am
janji malah dadi kacidran
       F            E
tresno amung dadi kenangan..

Reff :
   C               G
 tangis.. sing tak rasakno
      Dm           Am
 ra bakal.. ngganteni loro
      C             G
 janjimu.. uwis tok ucapno
        F       E
 nggawe atiku loro..

  C              G
 amung.. liwat foto iki
        Dm        Am
 sing biso.. ngobati ati
       C             G
 tak pikir.. malah dadi batin
  F                     E
 aku ora ikhlas lahir batin..

   C               G
 tangis.. sing tak rasakno
      Dm           Am
 ra bakal.. ngganteni loro
      C             G
 janjimu.. uwis tok ucapno
        F       E
 nggawe atiku loro..

  C              G
 amung.. liwat foto iki
        Dm        Am
 sing biso.. ngobati ati
       C             G
 tak pikir.. malah dadi batin
  F                     E
 aku ora ikhlas lahir batin..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em Bm C G
        Am Em C B
        Em Bm C G
        Am Em C B..

  Em          Bm
netes.. banyu ing moto
     C             G
sliramu.. sandhing wong liyo
    Am           Em
sak tenane.. aku ra lilo
      C           B
mergo kebacut tresno..

  Em          Bm
tali.. tresno ing janji
   C            G
saiki.. podo ngelarani
  Am               Em
nanging ati ra iso ngapusi
     C                 B
sliramu sing tak tresnani..

 Em       Bm
opo.. ora kelingan
    C             G
naliko.. bareng sesandhingan
   Am            Em
janji malah dadi kacidran
       C            B
tresno amung dadi kenangan..

Reff :
   G               D
 tangis.. sing tak rasakno
      Am           Em
 ra bakal.. ngganteni loro
      G             D
 janjimu.. uwis tok ucapno
        C       B
 nggawe atiku loro..

  G              D
 amung.. liwat foto iki
        Am        Em
 sing biso.. ngobati ati
       G             D
 tak pikir.. malah dadi batin
  C                     B
 aku ora ikhlas lahir batin..

Musik : Em Bm C G
        Am Em C B
        Em Bm C G
        Am Em C B..

 Em       Bm
opo.. ora kelingan
    C             G
naliko.. bareng sesandhingan
   Am            Em
janji malah dadi kacidran
       C            B
tresno amung dadi kenangan..

Reff :
   G               D
 tangis.. sing tak rasakno
      Am           Em
 ra bakal.. ngganteni loro
      G             D
 janjimu.. uwis tok ucapno
        C       B
 nggawe atiku loro..

  G              D
 amung.. liwat foto iki
        Am        Em
 sing biso.. ngobati ati
       G             D
 tak pikir.. malah dadi batin
  C                     B
 aku ora ikhlas lahir batin..

   G               D
 tangis.. sing tak rasakno
      Am           Em
 ra bakal.. ngganteni loro
      G             D
 janjimu.. uwis tok ucapno
        C       B
 nggawe atiku loro..

  G              D
 amung.. liwat foto iki
        Am        Em
 sing biso.. ngobati ati
       G             D
 tak pikir.. malah dadi batin
  C                     B
 aku ora ikhlas lahir batin..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Ora Ikhlas Lahir Batin


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •