Kunci Gitar Safira Inema - Cukup Semanten Sayang

Transpose:
Capo di fret 2

      C          G
cukup semanten sayang..
         F
aku sing tak ngalah
      G       C
mergo aku wes pasrah..
        Am       Dm
yowes kowe.. kanggo dek e
          G           C
tak dongakne tresno selawase..

Intro : F..Em..Dm G C..

C       G/B      Am       -G
sak tenane.. aku wes ngerti..
 F          Em         G
sayang karo dek e ning aku..
Em                     Am
mbiyen janji bakal nglalekake..
        Dm               G
nanging tresnamu.. tekan saiki..

C       G/B          Am      -G
yo wes aku.. sing ngalah lungo..
F          Em        Dm       G
mergo karo dek e nyambung tresno..
Em                 Am
timbang soyo gawe aku loro..
  Dm              G
sadar diri saiki aku sopo..

Reff :
       C          G
 cukup semanten sayang..
          F
 aku sing tak ngalah
        G          C
 mergo aku uwes nyerah..
      Am           Dm
 percuma.. yen tak oyak o
    G
 atimu wes ono sing liyo..

       C          G
 cukup semanten sayang..
          F
 aku sing tak ngalah
       G       C
 mergo aku wes pasrah..
         Am      Dm
 yowes kowe.. kanggo dek e
           G           C
 tak dongakne tresno selawase..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F G C -G/B Am
        Dm G C..

C       G/B          Am      -G
yo wes aku.. sing ngalah lungo..
F          Em        Dm       G
mergo karo dek e nyambung tresno..
Em                 Am
timbang soyo gawe aku loro..
  Dm              G
sadar diri saiki aku sopo..

Reff :
       C          G
 cukup semanten sayang..
          F
 aku sing tak ngalah
        G          C
 mergo aku uwes nyerah..
      Am           Dm
 percuma.. yen tak oyak o
    G
 atimu wes ono sing liyo..

       C          G
 cukup semanten sayang..
          F
 aku sing tak ngalah
       G         C
 mergo aku wes pasrah..
         Am       Dm
 yowes kowe.. kanggo dek e
           G           C
 tak dongakne tresno selawase..

       C          G
 cukup semanten sayang..
          F
 aku sing tak ngalah
        G          C
 mergo aku uwes nyerah..
      Am           Dm
 percuma.. yen tak oyak o
    G
 atimu wes ono sing liyo..

       C          G
 cukup semanten sayang..
          F
 aku sing tak ngalah
       G         C
 mergo aku wes pasrah..
         Am      Dm
 yowes kowe.. kanggo dek e
           G           C
 tak dongakne tresno selawase..
         Am      Dm
 yowes kowe.. kanggo dek e
           G           F     G C
 tak dongakne tresno selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

      D          A
cukup semanten sayang..
         G
aku sing tak ngalah
      A       D
mergo aku wes pasrah..
        Bm       Em
yowes kowe.. kanggo dek e
          A           D
tak dongakne tresno selawase..

Intro : G..F#m..Em A D..

D       A/C#     Bm       -A
sak tenane.. aku wes ngerti..
 G          F#m        A
sayang karo dek e ning aku..
F#m                    Bm
mbiyen janji bakal nglalekake..
        Em               A
nanging tresnamu.. tekan saiki..

D       A/C#         Bm      -A
yo wes aku.. sing ngalah lungo..
G          F#m       Em       A
mergo karo dek e nyambung tresno..
F#m                Bm
timbang soyo gawe aku loro..
  Em              A
sadar diri saiki aku sopo..

Reff :
       D          A
 cukup semanten sayang..
          G
 aku sing tak ngalah
        A          D
 mergo aku uwes nyerah..
      Bm           Em
 percuma.. yen tak oyak o
    A
 atimu wes ono sing liyo..

       D          A
 cukup semanten sayang..
          G
 aku sing tak ngalah
       A       D
 mergo aku wes pasrah..
         Bm      Em
 yowes kowe.. kanggo dek e
           A           D
 tak dongakne tresno selawase..

Musik : G..F#m..Em..D..
        G A D -A/C# Bm
        Em A D..

D       A/C#         Bm      -A
yo wes aku.. sing ngalah lungo..
G          F#m       Em       A
mergo karo dek e nyambung tresno..
F#m                Bm
timbang soyo gawe aku loro..
  Em              A
sadar diri saiki aku sopo..

Reff :
       D          A
 cukup semanten sayang..
          G
 aku sing tak ngalah
        A          D
 mergo aku uwes nyerah..
      Bm           Em
 percuma.. yen tak oyak o
    A
 atimu wes ono sing liyo..

       D          A
 cukup semanten sayang..
          G
 aku sing tak ngalah
       A         D
 mergo aku wes pasrah..
         Bm      Em
 yowes kowe.. kanggo dek e
           A           D
 tak dongakne tresno selawase..

       D          A
 cukup semanten sayang..
          G
 aku sing tak ngalah
        A          D
 mergo aku uwes nyerah..
      Bm           Em
 percuma.. yen tak oyak o
    A
 atimu wes ono sing liyo..

       D          A
 cukup semanten sayang..
          G
 aku sing tak ngalah
       A         D
 mergo aku wes pasrah..
         Bm      Em
 yowes kowe.. kanggo dek e
           A           D
 tak dongakne tresno selawase..
         Bm      Em
 yowes kowe.. kanggo dek e
           A           G     A D
 tak dongakne tresno selawase..

Chord Safira Inema - Cukup Semanten Sayang


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •