Kunci Gitar Safira Inema - Cincin Emas

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : G..D..C D G..
        G..D..C D G..

               G
cincin emas murni..
         D
iseh tak enggo..
            G
melingkar indah..
A            D
 ning jari manisku..

         G
aku iseh eling..
           D
wektu karo kowe..
           G
ning dalan iki..
C     D         G
 kowe lan aku lewati..

Reff :
       C
 aku sayang kowe..
 D              G
  ojo ngelarani atiku..
             Am
 kudune kowe ngerti..
 D              G
  perasaan ning atiku..

       C
 aku kangen kowe..
 D           G
  kapan kowe ndang bali..
       Am
 ojo suwe-suwe..
 D             G
  aku kepingin ketemu..

Musik : G..D..C D G..

         G
aku iseh eling..
           D
wektu karo kowe..
           G
ning dalan iki..
C     D         G
 kowe lan aku lewati..

Reff :
       C
 aku sayang kowe..
 D              G
  ojo ngelarani atiku..
             Am
 kudune kowe ngerti..
 D              G
  perasaan ning atiku..

       C
 aku kangen kowe..
 D           G
  kapan kowe ndang bali..
       Am
 ojo suwe-suwe..
 D             G
  aku kepingin ketemu..

       C
 aku sayang kowe..
 D              G
  ojo ngelarani atiku..
             Am
 kudune kowe ngerti..
 D              G
  perasaan ning atiku..

       C
 aku kangen kowe..
 D           G
  kapan kowe ndang bali..
       Am
 ojo suwe-suwe..
 D             G
  aku kepingin ketemu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B..F#..E F# B..
        B..F#..E F# B..

               B
cincin emas murni..
         F#
iseh tak enggo..
            B
melingkar indah..
C#           F#
 ning jari manisku..

         B
aku iseh eling..
           F#
wektu karo kowe..
           B
ning dalan iki..
E     F#        B
 kowe lan aku lewati..

Reff :
       E
 aku sayang kowe..
 F#             B
  ojo ngelarani atiku..
             C#m
 kudune kowe ngerti..
 F#             B
  perasaan ning atiku..

       E
 aku kangen kowe..
 F#          B
  kapan kowe ndang bali..
       C#m
 ojo suwe-suwe..
 F#            B
  aku kepingin ketemu..

Musik : B..F#..E F# B..

         B
aku iseh eling..
           F#
wektu karo kowe..
           B
ning dalan iki..
E     F#        B
 kowe lan aku lewati..

Reff :
       E
 aku sayang kowe..
 F#             B
  ojo ngelarani atiku..
             C#m
 kudune kowe ngerti..
 F#             B
  perasaan ning atiku..

       E
 aku kangen kowe..
 F#          B
  kapan kowe ndang bali..
       C#m
 ojo suwe-suwe..
 F#            B
  aku kepingin ketemu..

       E
 aku sayang kowe..
 F#             B
  ojo ngelarani atiku..
             C#m
 kudune kowe ngerti..
 F#             B
  perasaan ning atiku..

       E
 aku kangen kowe..
 F#          B
  kapan kowe ndang bali..
       C#m
 ojo suwe-suwe..
 F#            B
  aku kepingin ketemu..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Cincin Emas


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •