Kunci Gitar Safira Inema - Eromoko Seksine Janji

Transpose:
Capo fret 1

Intro : C Am F G
        C Am F G

     C           Am
neng terminal.. eromoko..
  F                  G
wonogiri.. kang dadi saksi..
C             Am
sliramu.. ketemu aku..
  F                      G
netes eluh ngrangkul awakku..

F     G            C
 percoyo mas.. iki dudu pacoban..
F        G         C
 nanging iki dalan katresnan..
F      G          C     G/B Am
 pangestune.. aku tetep nresnani
  F          G         C
mugo wong tuomu merestui..

Reff :
     G       C
 koe ojo sumelang..
       F            G          C
 aku bakal berjuang kanggo awakmu..
              Dm
 bakal tak buktekne..
         F           G         C
 yen aku pantes dadi konco uripmu..

             C
 percoyo awakku..
         F          G          C
 wong tuomu bakal gelem nompo aku..
           Dm
 neng eromoko..
         F          G        C
 dadi seksine janji katresnanku..

Musik : C      

     C           Am
neng terminal.. eromoko..
  F                  G
wonogiri.. kang dadi saksi..
C             Am
sliramu.. ketemu aku..
  F                      G
netes eluh ngrangkul awakku..

F     G            C
 percoyo mas.. iki dudu pacoban..
F        G         C
 nanging iki dalan katresnan..
F      G          C     G/B Am
 pangestune.. aku tetep nresnani
  F          G         C
mugo wong tuomu merestui..

Reff :
     G       C
 koe ojo sumelang..
       F            G          C
 aku bakal berjuang kanggo awakmu..
              Dm
 bakal tak buktekne..
         F           G         C
 yen aku pantes dadi konco uripmu..

             C
 percoyo awakku..
         F          G          C
 wong tuomu bakal gelem nompo aku..
           Dm
 neng eromoko..
         F          G        C
 dadi seksine janji katresnanku..

Chord Safira Inema - Eromoko Seksine Janji


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •