Kunci Gitar Safira Inema - Tresno Terlarang

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am Dm E Am
        Dm E Am..

      Am
bengi iki ra ono lintang rembulan..
       E
langit mendung tansoyo peteng..
   F                 G
nambahi roso.. sedih ati 
Em         Am    E..
seng tak rasakke..

        Am
aku wes rumongso wes kebak doso..
       E
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    F                  G
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun.. 
Em    Am
 pangapuro..

Reff :
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am   
 lalekno aku..
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am
 lilakno aku..

      E
 dewe e wanito aku yo wanito..
      E
 dewe e nduwe roso aku yo nduwe roso..
      F              G
 kito pungkasi.. tresno..
 Em        Am       E
 seng terlarang iki..

    Am
balio marang anak lan bojomu..
      E
atiku loro tak gowo lungo..
    F                G
sak pungkur ku.. ojo ono 
Em      Am
wanito.. liyo..

(spoke)
Dm   G
 mas, senadyan abot roso ati iki
C Bm       Am
   nanging, tresno terlarang iki
     Dm
kudu kito pungkasi mas
G         E
 aku lilo, aku lilo mas..

Musik : F G Am..
        F G Em Am..

        Am
aku wes rumongso wes kebak doso..
       E
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    F                  G
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun.. 
Em    Am
 pangapuro..

Reff :
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am   
 lalekno aku..
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am
 lilakno aku..

      E
 dewe e wanito aku yo wanito..
      E
 dewe e nduwe roso aku yo nduwe roso..
      F              G
 kito pungkasi.. tresno..
 Em        Am       E
 seng terlarang iki..

    Am
balio marang anak lan bojomu..
      E
atiku loro tak gowo lungo..
    F                G
sak pungkur ku.. ojo ono 
Em      Am
wanito.. liyo..
    F                G
sak pungkur ku.. ojo ono 
Em      Am
wanito.. liyo..

Outro : Dm G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Gm A Dm
        Gm A Dm..

      Dm
bengi iki ra ono lintang rembulan..
       A
langit mendung tansoyo peteng..
   Bb                C
nambahi roso.. sedih ati 
Am         Dm    A..
seng tak rasakke..

        Dm
aku wes rumongso wes kebak doso..
       A
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    Bb                 C
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun.. 
Am    Dm
 pangapuro..

Reff :
 Gm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Dm   
 lalekno aku..
 Gm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Dm
 lilakno aku..

      A
 dewe e wanito aku yo wanito..
      A
 dewe e nduwe roso aku yo nduwe roso..
      Bb             C
 kito pungkasi.. tresno..
 Am        Dm       A
 seng terlarang iki..

    Dm
balio marang anak lan bojomu..
      A
atiku loro tak gowo lungo..
    Bb               C
sak pungkur ku.. ojo ono 
Am      Dm
wanito.. liyo..

(spoke)
Gm   C
 mas, senadyan abot roso ati iki
F Em       Dm
   nanging, tresno terlarang iki
     Gm
kudu kito pungkasi mas
C         A
 aku lilo, aku lilo mas..

Musik : Bb C Dm..
        Bb C Am Dm..

        Dm
aku wes rumongso wes kebak doso..
       A
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    Bb                 C
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun.. 
Am    Dm
 pangapuro..

Reff :
 Gm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Dm   
 lalekno aku..
 Gm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Dm
 lilakno aku..

      A
 dewe e wanito aku yo wanito..
      A
 dewe e nduwe roso aku yo nduwe roso..
      Bb             C
 kito pungkasi.. tresno..
 Am        Dm       A
 seng terlarang iki..

    Dm
balio marang anak lan bojomu..
      A
atiku loro tak gowo lungo..
    Bb               C
sak pungkur ku.. ojo ono 
Am      Dm
wanito.. liyo..
    Bb               C
sak pungkur ku.. ojo ono 
Am      Dm
wanito.. liyo..

Outro : Gm C Dm..

Chord Safira Inema - Tresno Terlarang


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •