Kunci Gitar Safira Inema - Lagu Buat Mantan

Transpose:
    Am
ora bakal..
              G
getun mikirne sliramu..
                 F
malah dadi banggaku
kowe wes nyandang dadi
           E
setatus mantanku..

      Am
sorry wae..
            G
I'm is very ok..
           F
selalu ceria meski tanpa kamu
           E
ada di sisiku lagi, lagi..

Int. Am G G Am..
     Am G G Am..

Am
 kadung ati iki 
 wes kependem banyu moto
F
 ora tedeng aling aling 
 kudu tak kuatno
E
 sudik aku getun 
               Am
kon terus mikirno..

Am
 wes ketok glagatmu 
 pancen uwes ora tresno
F 
 kau tinggal cintaku 
 iki yo wes ora popo
E
 tak jamin seminggu 
              Am
wes oleh gantimu..

Reff :
     Am
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     Am
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     F                           Am
 minggat minggat minggat.. minggato..

Musik : Am......
        Am G G Am..
        Am G G Am..

      Am
sorry wae..
            G
I'm is very ok..
           F
selalu ceria meski tanpa kamu
           E
ada di sisiku lagi, lagi..

Am
 kadung ati iki 
 wes kependem banyu moto
F
 ora tedeng aling aling 
 kudu tak kuatno
E
 sudik aku getun 
               Am
kon terus mikirno..

Am
 wes ketok glagatmu 
 pancen uwes ora tresno
F 
 kau tinggal cintaku 
 iki yo wes ora popo
E
 tak jamin seminggu 
              Am
wes oleh gantimu..

Reff :
     Am
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     Am
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     F                           Am
 minggat minggat minggat.. minggato..

Outro : Am G G Am..
        Am G G Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

    Fm
ora bakal..
              D#
getun mikirne sliramu..
                 C#
malah dadi banggaku
kowe wes nyandang dadi
           C
setatus mantanku..

      Fm
sorry wae..
            D#
I'm is very ok..
           C#
selalu ceria meski tanpa kamu
           C
ada di sisiku lagi, lagi..

Int. Fm D# D# Fm..
     Fm D# D# Fm..

Fm
 kadung ati iki 
 wes kependem banyu moto
C#
 ora tedeng aling aling 
 kudu tak kuatno
C
 sudik aku getun 
               Fm
kon terus mikirno..

Fm
 wes ketok glagatmu 
 pancen uwes ora tresno
C# 
 kau tinggal cintaku 
 iki yo wes ora popo
C
 tak jamin seminggu 
              Fm
wes oleh gantimu..

Reff :
     Fm
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     Fm
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     C#                          Fm
 minggat minggat minggat.. minggato..

Musik : Fm......
        Fm D# D# Fm..
        Fm D# D# Fm..

      Fm
sorry wae..
            D#
I'm is very ok..
           C#
selalu ceria meski tanpa kamu
           C
ada di sisiku lagi, lagi..

Fm
 kadung ati iki 
 wes kependem banyu moto
C#
 ora tedeng aling aling 
 kudu tak kuatno
C
 sudik aku getun 
               Fm
kon terus mikirno..

Fm
 wes ketok glagatmu 
 pancen uwes ora tresno
C# 
 kau tinggal cintaku 
 iki yo wes ora popo
C
 tak jamin seminggu 
              Fm
wes oleh gantimu..

Reff :
     Fm
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     Fm
 wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
 wes ndang minggato sorry wae ati loro
     C#                          Fm
 minggat minggat minggat.. minggato..

Outro : Fm D# D# Fm..
        Fm D# D# Fm..

Chord Safira Inema - Lagu Buat Mantan


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •