Kunci Gitar Safira Inema - Kuatmu Kuatku

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Dm G Em Am
        Dm Fm..

C             F
 iki mung sedelo..
G            C
 tenangne atimu..
Am                  Dm
 yakino aku.. bakal bali neng kene..
F                   G
 gowo kangen sing gede..

Reff :
         F           G
 aku tresno.. karo kowe..
           Em                Am
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Dm                G
 aku janji.. iki mung sedelo..

C                         F
 mungkin roso sing ning dodo..
G             C
 abot iso nerimo.. u.. uu..
Am                  Dm
 lungaku iki kanggo golek rejeki..
   F                   G
percoyo o, aku mesti bali..

Reff :
         F           G
 aku tresno.. karo kowe..
           Em                Am
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Dm                G
 aku janji.. iki mung sedelo..

 F                 G
  ora usah nguwatirne aku..
            Em                 Am
 dongakne wae sing apik kanggo aku..
         Dm F                 G
 percoyo aku.. ra bakal gawe tatu..

Musik : Fm  C      Fm    C
        hu uu.. ha a a aaaa..
        D#m C# F G

Reff :
         F           G
 aku tresno.. karo kowe..
           Em                Am
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Dm                G
 aku janji.. iki mung sedelo.. houwo..

       F            G
 aku yakin.. kamu bisa..
         Em          Am
 kuatmu adalah.. kuatku..
         Dm         G
 jaga cinta kita.. ini..

       F            G
 aku yakin.. kamu bisa..
         Em          Am
 kuatmu adalah.. kuatku..
         Dm          Em
 jaga cinta kita.. aaa..
         F           G
 jaga cinta kita.. aaa..
  F Fm C
 ini..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm C Am Dm
        Gm Bbm..

F             Bb
 iki mung sedelo..
C            F
 tenangne atimu..
Dm                  Gm
 yakino aku.. bakal bali neng kene..
Bb                  C
 gowo kangen sing gede..

Reff :
         Bb          C
 aku tresno.. karo kowe..
           Am                Dm
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Gm                C
 aku janji.. iki mung sedelo..

F                         Bb
 mungkin roso sing ning dodo..
C             F
 abot iso nerimo.. u.. uu..
Dm                  Gm
 lungaku iki kanggo golek rejeki..
   Bb                  C
percoyo o, aku mesti bali..

Reff :
         Bb          C
 aku tresno.. karo kowe..
           Am                Dm
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Gm                C
 aku janji.. iki mung sedelo..

 Bb                C
  ora usah nguwatirne aku..
            Am                 Dm
 dongakne wae sing apik kanggo aku..
         Gm  Bb                C
 percoyo aku.. ra bakal gawe tatu..

Musik : Bbm F      Bbm   F
        hu uu.. ha a a aaaa..
        G#m F# Bb C

Reff :
         Bb          C
 aku tresno.. karo kowe..
           Am                Dm
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Gm                C
 aku janji.. iki mung sedelo.. houwo..

       Bb           C
 aku yakin.. kamu bisa..
         Am          Dm
 kuatmu adalah.. kuatku..
         Gm         C
 jaga cinta kita.. ini..

       Bb           C
 aku yakin.. kamu bisa..
         Am          Dm
 kuatmu adalah.. kuatku..
         Gm          Am
 jaga cinta kita.. aaa..
         Bb          C
 jaga cinta kita.. aaa..
  Bb Bbm F
 ini..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Kuatmu Kuatku


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •