Kunci Gitar Safira Inema - Suwun

Transpose:
Reff :
   F      G         Em
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   A          Dm
 piye kabarmu saiki..
     G           C
 opo wis oleh ganti..

   F           G          Em
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   A           Dm
 tau mbok cintai..
        G         C
 dengan sepenuh hati..

Intro : F G Em A
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C..

C       G
ademe howo iki..
Am     Em
marai aku..
F          C
kelingan karo kowe
          Dm          G
biyen sik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling..
  Am      Em
karo aku iki..
  F            C
biyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra itung awan wengi..

          F         C
saiki wis ra koyo biyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu..
  G
teko wong tuamu..

Reff :
   F      G         Em
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   A          Dm
 piye kabarmu saiki..
     G           C
 opo wis oleh ganti..

   F           G          Em
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   A           Dm
 tau mbok cintai..
        G         C
 dengan sepenuh hati..

Musik : Am......
        F G Em A
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C..

C       G
ademe howo iki..
Am     Em
marai aku..
F          C
kelingan karo kowe
          Dm          G
biyen sik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling..
  Am      Em
karo aku iki..
  F            C
biyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra itung awan wengi..

          F         C
saiki wis ra koyo biyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu..
  G
teko wong tuamu..

Reff :
   F      G         Em
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   A          Dm
 piye kabarmu saiki..
     G           C
 opo wis oleh ganti..

   F           G          Em
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   A           Dm
 tau mbok cintai..
        G         C
 dengan sepenuh hati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
   D#     F         Dm
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   G          Cm
 piye kabarmu saiki..
     F           Bb
 opo wis oleh ganti..

   D#          F          Dm
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   G           Cm
 tau mbok cintai..
        F         Bb
 dengan sepenuh hati..

Intro : D# F Dm G
        Cm F Bb..
        D# F Dm G
        Cm F Bb..

Bb      F
ademe howo iki..
Gm     Dm
marai aku..
D#         Bb
kelingan karo kowe
          Cm          F
biyen sik gandeng awakmu..

 Bb       F
opo kowe iseh eling..
  Gm      Dm
karo aku iki..
  D#           Bb
biyen sing tau ngancani
    Cm          F
ra itung awan wengi..

          D#        Bb
saiki wis ra koyo biyen..
  D#       Bb
kowe karo aku..
    Cm
amergo ora ono restu..
  F
teko wong tuamu..

Reff :
   D#     F         Dm
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   G          Cm
 piye kabarmu saiki..
     F           Bb
 opo wis oleh ganti..

   D#          F          Dm
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   G           Cm
 tau mbok cintai..
        F         Bb
 dengan sepenuh hati..

Musik : Gm.......
        D# F Dm G
        Cm F Bb..
        D# F Dm G
        Cm F Bb..

Bb      F
ademe howo iki..
Gm     Dm
marai aku..
D#         Bb
kelingan karo kowe
          Cm          F
biyen sik gandeng awakmu..

 Bb       F
opo kowe iseh eling..
  Gm      Dm
karo aku iki..
  D#           Bb
biyen sing tau ngancani
    Cm          F
ra itung awan wengi..

          D#        Bb
saiki wis ra koyo biyen..
  D#       Bb
kowe karo aku..
    Cm
amergo ora ono restu..
  F
teko wong tuamu..

Reff :
   D#     F         Dm
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   G          Cm
 piye kabarmu saiki..
     F           Bb
 opo wis oleh ganti..

   D#          F          Dm
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   G           Cm
 tau mbok cintai..
        F         Bb
 dengan sepenuh hati..

Chord Safira Inema - Suwun


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •