Kunci Gitar Safira Inema - Ra Ono Artine

Transpose:
Intro : C Em Am Em
        F C Dm G C

    C
wis jeru tresno iki njero dodoku
       A                   Dm
tak pasrahke kabeh kanggo awakmu..
        Fm                     C
nanging saiki mbok sio-sio tresnoku
Am           Dm        
kurang opo jane aku..
       G                 C
piye maneh.. mbuktekke sayangku..

  C
nelongso ati iki nandang kahanan
    A                      Dm
amergo tulus tresnoku gawe dolanan..
   Fm                    C
saiki kowe wis ra ono perhatian
            Dm
yen wis ono mbok sayang..
           G                  C
yo wis tak ngalah.. mending kelangan..

Reff :
            F
 yen pancen kowe
            G
 milih dalanmu dewe
                  C
 yo wis ra tak gandoli
        Em         Am
 tak ikhlasne ning ati
        A            Dm
 mugo kowe nemu sing mbok goleki
     G
 aku ngalah yen kanggomu
         C
 wis ra ono arti..

            F
 yen pancen ono
                  G
 luwih apik kanggomu
                   C
 yo wis ben tak ikhlasno
        Em         Am
 nadyan perih ning dodo
          A              Dm
 mugo langgeng karo sing mbok goleki
     G
 aku lilo tak sadari
             C
 aku wis ra ono arti..

Musik : F G C-Em Am A
        Dm G C

  C
nelongso ati iki nandang kahanan
 A                         Dm
amergo tulus tresnoku gawe dolanan..
   Fm                    C
saiki kowe wis ra ono perhatian
            Dm
yen wis ono mbok sayang..
           G                  C
yo wis tak ngalah.. mending kelangan..

Reff :
            F
 yen pancen kowe
            G
 milih dalanmu dewe
                  C
 yo wis ra tak gandoli
        Em         Am
 tak ikhlasne ning ati
        A            Dm
 mugo kowe nemu sing mbok goleki
     G
 aku ngalah yen kanggomu
         C
 wis ra ono arti..

            F
 yen pancen ono
                  G
 luwih apik kanggomu
                   C
 yo wis ben tak ikhlasno
        Em         Am
 nadyan perih ning dodo
          A              Dm
 mugo langgeng karo sing mbok goleki
     G
 aku lilo tak sadari
             C
 aku wis ra ono arti..
          A              Dm
 mugo langgeng karo sing mbok goleki
     G
 aku lilo tak sadari
             C
 aku wis ra ono arti..

Chord Safira Inema - Ra Ono Artine


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •