Kunci Gitar Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Transpose:
Capo di fret 1 Intro : F G Am.. F G Am.. F G Em Am F G Am.. Am C Loro rasane ati G Am nganti ra biso lali F G tresno tulus songko ati C E di larani.. F G kowe janji tresno C Am tulus songko ati F Em nyatane kowe nggawe Am loro ati.. Am C Piye kabarmu sayang G Am opo kowe eling aku F mbiyen sing mbok tinggal G C E tanpo.. mesakne.. F G kowe ninggal aku.. C Am pas sayang sayange F Em lungamu ninggal tatu Am neng atiku.. Reff : Am C Tatu neng atiku loro rasane Dm C nganti koyo diiris iris rasane Dm C mergo naliko aku sayang sayange Em Em kowe mutus tresno cukup sak mene.. Am C Keronto ronto ati rasane Dm C koyo ra biso tak ibaratake Dm C among mergo masalah sing sepele Em Em Am kowe nduwe tresno liyane.. Musik : Am Em Dm C Am Em Dm G.. F G Em Am F G Am…. Am C Loro rasane ati G Am nganti ra biso lali F G tresno tulus songko ati C E di larani.. F G kowe janji tresno C Am tulus songko ati F Em nyatane kowe nggawe Am loro ati.. Am C Piye kabarmu sayang G Am opo kowe eling aku F mbiyen sing mbok tinggal G C E tanpo.. mesakne.. F G kowe ninggal aku.. C Am pas sayang sayange F Em lungamu ninggal tatu Am neng atiku.. Reff : Am C Tatu neng atiku loro rasane Dm C nganti koyo diiris iris rasane Dm C mergo naliko aku sayang sayange Em Em kowe mutus tresno cukup sak mene.. Am C Keronto ronto ati rasane Dm C koyo ra biso tak ibaratake Dm C among mergo masalah sing sepele Em Em Am kowe nduwe tresno liyane.. Outro : Am Em Dm C Am Em Dm G.. Am ===ORIGINAL CHORD)) Intro : F# G# A#m.. F# G# A#m.. F# G# Fm A#m F# G# A#m.. A#m C# Loro rasane ati G# A#m nganti ra biso lali F# G# tresno tulus songko ati C# F di larani.. F# G# kowe janji tresno C# A#m tulus songko ati F# Fm nyatane kowe nggawe A#m loro ati.. A#m C# Piye kabarmu sayang G# A#m opo kowe eling aku F# mbiyen sing mbok tinggal G# C# F tanpo.. mesakne.. F# G# kowe ninggal aku.. C# A#m pas sayang sayange F# Fm lungamu ninggal tatu A#m neng atiku.. Reff : A#m C# Tatu neng atiku loro rasane D#m C# nganti koyo diiris iris rasane D#m C# mergo naliko aku sayang sayange Fm Fm kowe mutus tresno cukup sak mene.. A#m C# Keronto ronto ati rasane D#m C# koyo ra biso tak ibaratake D#m C# among mergo masalah sing sepele Fm Fm A#m kowe nduwe tresno liyane.. Musik : A#m Fm D#m C# A#m Fm D#m G#.. F# G# Fm A#m F# G# A#m.. A#m C# Loro rasane ati G# A#m nganti ra biso lali F# G# tresno tulus songko ati C# F di larani.. F# G# kowe janji tresno C# A#m tulus songko ati F# Fm nyatane kowe nggawe A#m loro ati.. A#m C# Piye kabarmu sayang G# A#m opo kowe eling aku F# mbiyen sing mbok tinggal G# C# F tanpo.. mesakne.. F# G# kowe ninggal aku.. C# A#m pas sayang sayange F# Fm lungamu ninggal tatu A#m neng atiku.. Reff : A#m C# Tatu neng atiku loro rasane D#m C# nganti koyo diiris iris rasane D#m C# mergo naliko aku sayang sayange Fm Fm kowe mutus tresno cukup sak mene.. A#m C# Keronto ronto ati rasane D#m C# koyo ra biso tak ibaratake D#m C# among mergo masalah sing sepele Fm Fm A#m kowe nduwe tresno liyane.. Outro : A#m Fm D#m C# A#m Fm D#m G#.. A#m

Chord Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •