Kunci Gitar Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Transpose:
Capo ♪ fret 1 Intro : F G Am.. F G Am.. F G Em Am F G Am.. Am C Loro rasane ati.. G Am nganti ra biso lali.. F G tresno tulus songko ati C E di larani.. F G kowe janji tresno.. C Am tulus songko ati.. F nyatane kowe.. Em Am nggawe.. loro ati…. Am C Piye kabarmu sayang.. G Am opo kowe eling aku.. F G mbiyen sing mbok tinggal tanpo.. C E mesakne.. F G kowe ninggal aku.. C Am pas sayang sayange.. F lungamu ninggal.. Em Am tatu.. neng atiku…. Reff : Am C Tatu neng atiku loro rasane.. Dm C nganti koyo di iris iris rasane.. Dm C mergo naliko aku sayang sayange.. Em Em kowe mutus tresno cukup sak mene…. Am C Keronto ronto ati rasane.. Dm C koyo ra biso tak ibaratake.. Dm C among mergo masalah sing sepele.. Em Em Am kowe nduwe tresno liyane…. Musik : Am Em Dm Em Am Em Dm G.. F G Em Am F G Am.. Am C Loro rasane ati.. G Am nganti ra biso lali.. F G tresno tulus songko ati C E di larani.. F G kowe janji tresno.. C Am tulus songko ati.. F nyatane kowe.. Em Am nggawe.. loro ati…. Am C Piye kabarmu sayang.. G Am opo kowe eling aku.. F G mbiyen sing mbok tinggal tanpo.. C E mesakne.. F G kowe ninggal aku.. C Am pas sayang sayange.. F lungamu ninggal.. Em Am tatu.. neng atiku…. Reff : Am C Tatu neng atiku loro rasane.. Dm C nganti koyo di iris iris rasane.. Dm C mergo naliko aku sayang sayange.. Em Em kowe mutus tresno cukup sak mene…. Am C Keronto ronto ati rasane.. Dm C koyo ra biso tak ibaratake.. Dm C among mergo masalah sing sepele.. Em Em Am kowe nduwe tresno liyane…. Outro : Am Em Dm C Am Em Dm G.. Am -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F# G# A#m.. F# G# A#m.. F# G# Fm A#m F# G# A#m.. A#m C# Loro rasane ati.. G# A#m nganti ra biso lali.. F# G# tresno tulus songko ati C# F di larani.. F# G# kowe janji tresno.. C# A#m tulus songko ati.. F# nyatane kowe.. Fm A#m nggawe.. loro ati…. A#m C# Piye kabarmu sayang.. G# A#m opo kowe eling aku.. F# G# mbiyen sing mbok tinggal tanpo.. C# F mesakne.. F# G# kowe ninggal aku.. C# A#m pas sayang sayange.. F# lungamu ninggal.. Fm A#m tatu.. neng atiku…. Reff : A#m C# Tatu neng atiku loro rasane.. D#m C# nganti koyo di iris iris rasane.. D#m C# mergo naliko aku sayang sayange.. Fm Fm kowe mutus tresno cukup sak mene…. A#m C# Keronto ronto ati rasane.. D#m C# koyo ra biso tak ibaratake.. D#m C# among mergo masalah sing sepele.. Fm Fm A#m kowe nduwe tresno liyane…. Musik : A#m Fm D#m Fm A#m Fm D#m G#.. F# G# Fm A#m F# G# A#m.. A#m C# Loro rasane ati.. G# A#m nganti ra biso lali.. F# G# tresno tulus songko ati C# F di larani.. F# G# kowe janji tresno.. C# A#m tulus songko ati.. F# nyatane kowe.. Fm A#m nggawe.. loro ati…. A#m C# Piye kabarmu sayang.. G# A#m opo kowe eling aku.. F# G# mbiyen sing mbok tinggal tanpo.. C# F mesakne.. F# G# kowe ninggal aku.. C# A#m pas sayang sayange.. F# lungamu ninggal.. Fm A#m tatu.. neng atiku…. Reff : A#m C# Tatu neng atiku loro rasane.. D#m C# nganti koyo di iris iris rasane.. D#m C# mergo naliko aku sayang sayange.. Fm Fm kowe mutus tresno cukup sak mene…. A#m C# Keronto ronto ati rasane.. D#m C# koyo ra biso tak ibaratake.. D#m C# among mergo masalah sing sepele.. Fm Fm A#m kowe nduwe tresno liyane…. Outro : A#m Fm D#m C# A#m Fm D#m G#.. A#m

Chord Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •