Kunci Gitar Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G/B Am G F..G..

    C        G/B          Am Gm-C
mbendino.. dolan bareng kowe..
  F            Em         Dm      G
saben dino whatsappan.. karo kowe..
  C              G/B      Am       Gm-C
susah seneng.. dilakoni bareng kowe..
   F           G      C
yo mung kowe.. ning ati..

  C              G/B       Am  Gm-C
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         Em           Dm  G
opo mergo aku wong ra duwe..
  C         G/B          Am       Gm-C
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F              G     C  G
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           C     G          Am     Em
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     F          C         Dm          G
 jaremu sehidup semati nanging opo bukti
           C     G          Am     Em
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     F          C       Dm    G      C
 jaremu arep nompo aku opo anane uripku..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Bb..G..

  C              G/B       Am  Gm-C
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         Em           Dm  G
opo mergo aku wong ra duwe..
  C         G/B          Am       Gm-C
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F              G     C  G
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           C     G          Am     Em
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     F          C         Dm          G
 jaremu sehidup semati nanging opo bukti
           C     G          Am     Em
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     F          C       Dm    G      C
 jaremu arep nompo aku opo anane uripku..

           C     G          Am     Em
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     F          C         Dm          G
 jaremu sehidup semati nanging opo bukti
           C     G          Am     Em
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     F          C       Dm    G      C
 jaremu arep nompo aku opo anane uripku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B/D# C#m B A..B..

    E        B/D#         C#m Bm-E
mbendino.. dolan bareng kowe..
  A            G#m        F#m     B
saben dino whatsappan.. karo kowe..
  E              B/D#     C#m      Bm-E
susah seneng.. dilakoni bareng kowe..
   A           B      E
yo mung kowe.. ning ati..

  E              B/D#      C#m Bm-E
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         G#m          F#m B
opo mergo aku wong ra duwe..
  E         B/D#         C#m      Bm E
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           E     B          C#m    G#m
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     A          E         F#m         B
 jaremu sehidup semati nanging opo bukti
           E     B          C#m    G#m
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     A          E       F#m   B      E
 jaremu arep nompo aku opo anane uripku..

Musik : A B G#m C#m F#m B E..
        A B G#m C#m D..B..

  E              B/D#      C#m Bm-E
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         G#m          F#m B
opo mergo aku wong ra duwe..
  E         B/D#         C#m      Bm-E
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

Reff :
           E     B          C#m    G#m
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     A          E         F#m         B
 jaremu sehidup semati nanging opo bukti
           E     B          C#m    G#m
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     A          E       F#m   B      E
 jaremu arep nompo aku opo anane uripku..

           E     B          C#m    G#m
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     A          E         F#m         B
 jaremu sehidup semati nanging opo bukti
           E     B          C#m    G#m
 kowe sing tak sayang kok malah ngilang
     A          E       F#m   B      E
 jaremu arep nompo aku opo anane uripku..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •