Kunci Gitar Safira Inema - Lintang Angenan

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C Dm G C
        C Dm G C
        C..Dm G
        C..Dm G

  C       G            Am  Em
semilire angin wayah wengi
     F        C         Dm  G
sing makili roso kangen iki
     Em         E
ning kerlipe lintang
         Am        A
tak titipne roso sayang
  Dm             G       C
roso sayang mung ono angenan..

Int. Dm G C
     Dm G

  C       G            Am  Em
semilire angin wayah wengi
     F        C         Dm  G
sing makili roso kangen iki
     Em         E
ning kerlipe lintang
         Am        A
tak titipne roso sayang
  Dm             G       C  
roso sayang mung ono angenan..

Refff :
 C-G/B   Am       Em
 ojo ngomong.. sayang
         F         C
 yen bakale kowe ngilang
        Am        Em
 ojo ngomong.. cinta
         F     G     C
 yen akhire nggawe luka..

  Dm      G
 aku karo kowe
             Em     Am
 mungkin wis dudu jodone
       Dm      G
 wis cukup semene wae
         C         C7
 hubunganku karo kowe
   F                   G         C
 podo nggolek dalan mlaku dewe dewe..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C..
        Dm G C..

  C       G            Am  Em
semilire angin wayah wengi
     F        C         Dm  G
sing makili roso kangen iki
     Em         E
ning kerlipe lintang
         Am        A
tak titipne roso sayang
  Dm             G       C  
roso sayang mung ono angenan..

Refff :
 C-G/B   Am       Em
 ojo ngomong.. sayang
         F         C
 yen bakale kowe ngilang
        Am        Em
 ojo ngomong.. cinta
         F     G     C
 yen akhire nggawe luka..

        Am       Em
 ojo ngomong.. sayang
         F         C
 yen bakale kowe ngilang
        Am        Em
 ojo ngomong.. cinta
         F     G     C
 yen akhire nggawe luka..

  Dm      G
 aku karo kowe
             Em     Am
 mungkin wis dudu jodone
       Dm      G
 wis cukup semene wae
         C         C7
 hubunganku karo kowe
   F                   G         C
 podo nggolek dalan mlaku dewe dewe..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Lintang Angenan


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •