Kunci Gitar Safira Inema - Perih

Transpose:
Reff :
              C
 isun salah paran..
             Am
 isun duso paran..
              F
 sampek ati riko..
                 G
 ngocak-ngocak roso..

                  C
 welas sun nong riko..
                Am
 wes sing ono liyo..
             F
 tapi riko tego..
                 G
 gawe isun ngersulo..

Intro : C..Am..F..C..
        C..Am..F..G..

C                  Am
riko hang bengen tau..
            F
nancepaken eri..
             C   G
noring njero ati..

C                  Am
riko hang bengen tau..
           F
gawe ati perih..
          C
gawe loro ati..

Dm             Em
 opo mulo riko sengojo..
  F                G
gawe isun.. keloro-loro..

Reff :
              C
 isun salah paran..
             Am
 isun duso paran..
              F
 sampek ati riko..
                 G
 ngocak-ngocak roso..

                  C
 welas sun nong riko..
                Am
 wes sing ono liyo..
             F
 tapi riko tego..
                 G
 gawe isun ngersulo..

Musik : C..Am..F..G..
        C..Am..F..G..

Reff :
              C
 isun salah paran..
             Am
 isun duso paran..
              F
 sampek ati riko..
                 G
 ngocak-ngocak roso..

                  C
 welas sun nong riko..
                Am
 wes sing ono liyo..
             F
 tapi riko tego..
                 G
 gawe isun ngersulo..

             C
 isun salah paran..
             Am
 isun duso paran..
              F
 sampek ati riko..
                 G
 ngocak-ngocak roso..

                  C
 welas sun nong riko..
                Am
 wes sing ono liyo..
             F
 tapi riko tego..
                 G
 gawe isun ngersulo..
                 C..
 gawe isun ngersulo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
              A
 isun salah paran..
             F#m
 isun duso paran..
              D
 sampek ati riko..
                 E
 ngocak-ngocak roso..

                  A
 welas sun nong riko..
                F#m
 wes sing ono liyo..
             D
 tapi riko tego..
                 E
 gawe isun ngersulo..

Intro : A..F#m..D..A..
        A..F#m..D..E..

A                  F#m
riko hang bengen tau..
            D
nancepaken eri..
             A   E
noring njero ati..

A                  F#m
riko hang bengen tau..
           D
gawe ati perih..
          A
gawe loro ati..

Bm             C#m
 opo mulo riko sengojo..
  D                E
gawe isun.. keloro-loro..

Reff :
              A
 isun salah paran..
             F#m
 isun duso paran..
              D
 sampek ati riko..
                 E
 ngocak-ngocak roso..

                  A
 welas sun nong riko..
                F#m
 wes sing ono liyo..
             D
 tapi riko tego..
                 E
 gawe isun ngersulo..

Musik : A..F#m..D..E..
        A..F#m..D..E..

Reff :
              A
 isun salah paran..
             F#m
 isun duso paran..
              D
 sampek ati riko..
                 E
 ngocak-ngocak roso..

                  A
 welas sun nong riko..
                F#m
 wes sing ono liyo..
             D
 tapi riko tego..
                 E
 gawe isun ngersulo..

             A
 isun salah paran..
             F#m
 isun duso paran..
              D
 sampek ati riko..
                 E
 ngocak-ngocak roso..

                  A
 welas sun nong riko..
                F#m
 wes sing ono liyo..
             D
 tapi riko tego..
                 E
 gawe isun ngersulo..
                 A..
 gawe isun ngersulo..

Chord Safira Inema - Perih


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •