Kunci Gitar Safira Inema - Opo Kudu Aku Chord Dasar

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G..

C       F         C   F
 karepe aku lan kowe..
C     F      G
 biso dadi siji..
Em      E        Am        Dm
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   G                            C
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

Int. F G

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. F G C..

Reff :
           F 
 opo kudu aku.. 
                G
 sing ngrasakne loro..
            Em
 opo ra kelingan sopo..
                 Am
 sing gawe dalan katresnan..
           Dm
 sawangen aku.. 
             G
 rungokno sworoku..
           C
 aku ora bakal mundur
              C7
 masio wes kadung ajur..

            F
 gedene segoro.. 
                G
 sik gede tresnaku..
              Em
 sak derese banyu mili
                  Am
 sik derese tangisku iki
               Dm
 lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. F G C..

Reff :
           F 
 opo kudu aku.. 
                G
 sing ngrasakne loro..
            Em
 opo ra kelingan sopo..
                 Am
 sing gawe dalan katresnan..
           Dm
 sawangen aku.. 
             G
 rungokno sworoku..
           C
 aku ora bakal mundur
              C7
 masio wes kadung ajur..

            F
 gedene segoro.. 
                G
 sik gede tresnaku..
              Em
 sak derese banyu mili
                  Am
 sik derese tangisku iki
               Dm
 lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
 Am             Dm
  lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m B..

E       A         E   A
 karepe aku lan kowe..
E     A      B
 biso dadi siji..
G#m     G#       C#m       F#m
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   B                            E
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

Int. A B

E           A        E   A
 nanging nyapo we saiki..
E        A          B
 malah mblenjani janji..
G#m      G#         C#m
 pas aku lagi katresnan..
            F#m
kowe ngelarani..
   B                       E
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. A B E..

Reff :
           A 
 opo kudu aku.. 
                B
 sing ngrasakne loro..
            G#m
 opo ra kelingan sopo..
                 C#m
 sing gawe dalan katresnan..
           F#m
 sawangen aku.. 
             B
 rungokno sworoku..
           E
 aku ora bakal mundur
              E7
 masio wes kadung ajur..

            A
 gedene segoro.. 
                B
 sik gede tresnaku..
              G#m
 sak derese banyu mili
                  C#m
 sik derese tangisku iki
               F#m
 lek awakmu kondo.. 
              B
 yen ra nduwe roso
                      E
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..

E           A        E   A
 nanging nyapo we saiki..
E        A          B
 malah mblenjani janji..
G#m      G#         C#m
 pas aku lagi katresnan..
            F#m
kowe ngelarani..
   B                       E
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. A B E..

Reff :
           A 
 opo kudu aku.. 
                B
 sing ngrasakne loro..
            G#m
 opo ra kelingan sopo..
                 C#m
 sing gawe dalan katresnan..
           F#m
 sawangen aku.. 
             B
 rungokno sworoku..
           E
 aku ora bakal mundur
              E7
 masio wes kadung ajur..

            A
 gedene segoro.. 
                B
 sik gede tresnaku..
              G#m
 sak derese banyu mili
                  C#m
 sik derese tangisku iki
               F#m
 lek awakmu kondo.. 
              B
 yen ra nduwe roso
                      E
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
 C#m            F#m
  lek awakmu kondo.. 
              B
 yen ra nduwe roso
                      E
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Opo Kudu Aku


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •