Kunci Gitar Safira Inema - Aku Tresno

Transpose:

Chord Safira Inema - Aku Tresno

Capo fret 1

Intro : C..F..G..C..
        Am..Dm..F G C..

C                  F
 koyo ngene rasane ati..
G                         C
 nandang tresno marang sliramu..
Am                      Dm
 saben dino kangen ning atiku..
    F          G          C
rasane.. tansah pingin ketemu..

C                    F
 tanpo pamit sliramu lungo..
G                 C
 ndadekno atiku nelongso..
Am                   Dm
 roso iki tak simpen ning ati..
     F      G          C  C-G/B
mugo sli..ramu cepet bali..

Int. Am..Em..F G C..C-G/B

Reff :
 Am                     Em
  rembulan padang ing wengi iki..
       F                  C  C-G/B
 nyekseni.. yen aku ngenteni..
 Am                     Em
  semilir angin sing nembus dodo..
    F
 atiku nelongso..
   Dm          G          C
 tulung kandanono yen aku tresno..

C                    F
 tanpo pamit sliramu lungo..
G                 C
 ndadekno atiku nelongso..
Am                   Dm
 roso iki tak simpen ning ati..
     F      G          C  C-G/B
mugo sli..ramu cepet bali..

Musik : Am..Em..F..C..C-G/B
        Am..Em..F G C..C-G/B

Reff :
 Am                     Em
  rembulan padang ing wengi iki..
       F                  C  C-G/B
 nyekseni.. yen aku ngenteni..
 Am                     Em
  semilir angin sing nembus dodo..
    F
 atiku nelongso..
   Dm          G          C     C-G/B
 tulung kandanono yen aku tresno..

 Am                     Em
  rembulan padang ing wengi iki..
       F                  C  C-G/B
 nyekseni.. yen aku ngenteni..
 Am                     Em
  semilir angin sing nembus dodo..
    F
 atiku nelongso..
   Dm          G          C
 tulung kandanono yen aku tresno..

C                  F
 koyo ngene rasane ati..
G                         C
 nandang tresno marang sliramu..
Am                      Dm
 saben dino kangen ning atiku..
    F          G          C
rasane.. tansah pingin ketemu..


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •