Kunci Gitar Safira Inema - Mbiyen Disayang Sayang

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am..Em..Dm Am Em Am
        Am..Em..Dm Am Em Am..

     Am
ning ati iseh kelingan..
  G             C
loro amergo kelangan..
F          G        C
tresnomu kui mung kiasan..
      Dm
tak anti-anti..
  Am
jebul mbok blenjani..
G       Em                Am
janji bebrayan amung ning lathi..

Am
sopo sing ora loro..
  G              C
ditinggal naliko tresno..
F         G       C
ora eling mbiyene semono..
 Dm
opo sih kurang..
  Am
kebak wangi tresno..
G             Em        Am     E
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

Reff :
          Am
 mbiyen disayang sayang..
         F      G         C
 ning saiki tresnoku mbok buang..
    Dm          G       C
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   G            Em
 saiki sing tak tresno
       Am         E
 wis milih liyane..

          Am
 mbiyen disayang sayang..
         F      G         C
 ning saiki tresnamu sing ilang..
    Dm          G       C
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   G        Em
 saiki dewe-dewe
        Am
 yo wis tak ikhlasne..

Musik : Am..Em..Dm Am Em Am
        Am..Em..Dm Am Em Am..

Am
sopo sing ora loro..
  G              C
ditinggal naliko tresno..
F         G       C
ora eling mbiyene semono..
Dm
opo sih kurang..
Am
kebak wangi tresno..
G             Em        Am     E
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

Reff :
          Am
 mbiyen disayang sayang..
         F      G         C
 ning saiki tresnoku mbok buang..
    Dm          G       C
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   G            Em
 saiki sing tak tresno
       Am         E
 wis milih liyane..

          Am
 mbiyen disayang sayang..
         F      G         C
 ning saiki tresnamu sing ilang..
    Dm          G       C
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   G        Em
 saiki dewe-dewe
        Am           E
 yo wis tak ikhlasne..

          Am
 mbiyen disayang sayang..
         F      G         C
 ning saiki tresnoku mbok buang..
    Dm          G       C
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   G            Em
 saiki sing tak tresno
       Am         E
 wis milih liyane..

          Am
 mbiyen disayang sayang..
         F      G         C
 ning saiki tresnamu sing ilang..
    Dm          G       C
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   G        Em
 saiki dewe-dewe
        Am
 yo wis tak ikhlasne..

Outro : G Em Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm..F#m..Em Bm F#m Bm
        Bm..F#m..Em Bm F#m Bm..

     Bm
ning ati iseh kelingan..
  A             D
loro amergo kelangan..
G          A        D
tresnomu kui mung kiasan..
      Em
tak anti-anti..
  Bm
jebul mbok blenjani..
A       F#m               Bm
janji bebrayan amung ning lathi..

Bm
sopo sing ora loro..
  A              D
ditinggal naliko tresno..
G         A       D
ora eling mbiyene semono..
 Em
opo sih kurang..
  Bm
kebak wangi tresno..
A             F#m       Bm     F#
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

Reff :
          Bm
 mbiyen disayang sayang..
         G      A         D
 ning saiki tresnoku mbok buang..
    Em          A       D
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   A            F#m
 saiki sing tak tresno
       Bm         F#
 wis milih liyane..

          Bm
 mbiyen disayang sayang..
         G      A         D
 ning saiki tresnamu sing ilang..
    Em          A       D
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   A        F#m
 saiki dewe-dewe
        Bm
 yo wis tak ikhlasne..

Musik : Bm..F#m..Em Bm F#m Bm
        Bm..F#m..Em Bm F#m Bm..

Bm
sopo sing ora loro..
  A              D
ditinggal naliko tresno..
G         A       D
ora eling mbiyene semono..
Em
opo sih kurang..
Bm
kebak wangi tresno..
A             F#m       Bm     F#
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

Reff :
          Bm
 mbiyen disayang sayang..
         G      A         D
 ning saiki tresnoku mbok buang..
    Em          A       D
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   A            F#m
 saiki sing tak tresno
       Bm         F#
 wis milih liyane..

          Bm
 mbiyen disayang sayang..
         G      A         D
 ning saiki tresnamu sing ilang..
    Em          A       D
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   A        F#m
 saiki dewe-dewe
        Bm           F#
 yo wis tak ikhlasne..

          Bm
 mbiyen disayang sayang..
         G      A         D
 ning saiki tresnoku mbok buang..
    Em          A       D
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   A            F#m
 saiki sing tak tresno
       Bm         F#
 wis milih liyane..

          Bm
 mbiyen disayang sayang..
         G      A         D
 ning saiki tresnamu sing ilang..
    Em          A       D
 ra ngiro.. yen ngene akhire..
   A        F#m
 saiki dewe-dewe
        Bm
 yo wis tak ikhlasne..

Outro : A F#m Bm..

Chord Safira Inema - Mbiyen Disayang Sayang


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •