Kunci Gitar Safira Inema - Rasane Ati

Transpose:
Capo fret 1

Intro : C D G Em
        Am D G

G                C
 rasane ning ati iki..
D                      G
 tambah sayang marang awakmu..
Em               Am
 ning njero ndadaku iki..
D            G
 amung ono jenengmu..

G                 C
 tresnaku marang awakmu..
D                  G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki..
D                  G
 ngilangono roso sepi..

Reff :
               C
 saktenane aku ra iso..
 D           G
  ngapusi atiku..
 Em                 Am
  roso tresno sing ono njero dodo..
 D            G
  ora biso sirno..

                 C
 senadyan mung biso ngawasi..
 D          G         
  adem ati iki..
 Em                 Am
  mugi Gusti tansah welas maringi..
 D          G
  kuat ati iki..

Musik : C D G Em
        Am D G..

G                 C
 tresnaku marang awakmu..
D                  G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki..
D                  G
 ngilangono roso sepi..

Reff :
               C
 saktenane aku ra iso..
 D           G
  ngapusi atiku..
 Em                 Am
  roso tresno sing ono njero dodo..
 D            G
  ora biso sirno..

                 C
 senadyan mung biso ngawasi..
 D          G         
  adem ati iki..
 Em                 Am
  mugi Gusti tansah welas maringi..
 D          G
  kuat ati iki..

Chord Safira Inema - Rasane Ati


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •