Kunci Gitar Safira Inema - Lintrik Asmoro

Transpose:
Capo fret 3

Intro : Am..Dm..F G..Am..
        Am..Dm..F G..Am...

                 Am
ojo kowe nyepelekne aku..
                Dm
ojo kowe ngelarani atiku..
            F         G
mergo atiku iki duk watu..
                   Am
sak penak e kowe demek aku..

                   Am
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    Dm
tak sebut sepisan kowe ngolek i..
          F                  G
teru kowe bingung lalu jatuh hati
         Am
kepada diriku..

Reff :
 Am
 heng wilaheng cici huli..
   G               Am
 pikiranmu oleng datanglah padaku..
 Am
 heng wilaheng cici huli..
  G                    Am
 iki montro sakti gawe njinakne kamu..

         G                F
 yen wes ngene kate nyalahne sopo..
 G                       Am
  yen wes keneng lintrik asmoro..

Musik : Am...
        Am..G Am
        Am..G Am
        G F G Am...

                 Am
ojo kowe nyepelekne aku..
                Dm
ojo kowe ngelarani atiku..
            F         G
mergo atiku iki duk watu..
                   Am
sak penak e kowe demek aku..

                   Am
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    Dm
tak sebut sepisan kowe ngolek i..
          F                  G
teru kowe bingung lalu jatuh hati
         Am
kepada diriku..

Reff :
 Am
 heng wilaheng cici huli..
   G               Am
 pikiranmu oleng datanglah padaku..
 Am
 heng wilaheng cici huli..
  G                    Am
 iki montro sakti gawe njinakne kamu..

         G                F
 yen wes ngene kate nyalahne sopo..
 G                       Am
  yen wes keneng lintrik asmoro..

 Am
 heng wilaheng cici huli..
   G               Am
 pikiranmu oleng datanglah padaku..
 Am
 heng wilaheng cici huli..
  G                    Am
 iki montro sakti gawe njinakne kamu..

         G                F
 yen wes ngene kate nyalahne sopo..
 G                       Am
  yen wes keneng lintrik asmoro..

Chord Safira Inema - Lintrik Asmoro


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •