Kunci Gitar Safira Inema - Nutupi Laraku

Transpose:
☕ Capo fret 4

Reff :
                 F
 mungkin ono ati liyo
                 G
 sing lagi tok jogo
                  Em
 nganti lali karo aku
                    Am
 sing neng ngarep moto
            F
 ati rasane loro
        G                   C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    F
 mungkin wis ra ono roso
                G
 tresnamu nggo aku
                Em
 opo malah sandiworo
               Am
 kowe ngapusi aku
               F
 gawe bingung atiku
        G                      C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Intro : F G Em Am
        Dm G C

 C            Am
iseh kuat ora atiku
  F                  G
terus sabar ming ngremuk aku
Em             A
sakjane nyikso batinku
             Dm                     G
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
         C
nutupi laraku..

  C              Am
soyo adoh mung gawe ragu
 F            G
opo iso yen terus mlaku
Em            A
tak pekso senajan loro
    Dm              G
aku ra popo ning atiku
            C
sing rung kulino..

      F                    G
yen terus sabar aku uwes tau
  Em                 Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm                G
cobo ngertio sing neng pikirku..

Reff :
                 F
 mungkin ono ati liyo
                 G
 sing lagi tok jogo
                  Em
 nganti lali karo aku
                    Am
 sing neng ngarep moto
            F
 ati rasane loro
        G                   C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    F
 mungkin wis ra ono roso
                G
 tresnamu nggo aku
                Em
 opo malah sandiworo
               Am
 kowe ngapusi aku
               Dm
 gawe bingung atiku
        G                      C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Musik : Am...
        F G Em Am
        Dm G C

Reff :
                 F
 mungkin ono ati liyo
                 G
 sing lagi tok jogo
                  Em
 nganti lali karo aku
                    Am
 sing neng ngarep moto
            F
 ati rasane loro
        G                   C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    F
 mungkin wis ra ono roso
                G
 tresnamu nggo aku
                Em
 opo malah sandiworo
               Am
 kowe ngapusi aku
               Dm
 gawe bingung atiku
        G                      C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

===ORIGINAL CHORD))

Safira Inema - Nutupi Laraku

Reff :
                 A
 mungkin ono ati liyo
                 B
 sing lagi tok jogo
                  G#m
 nganti lali karo aku
                    C#m
 sing neng ngarep moto
            A
 ati rasane loro
        B                   E
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    A
 mungkin wis ra ono roso
                B
 tresnamu nggo aku
                G#m
 opo malah sandiworo
               C#m
 kowe ngapusi aku
               A
 gawe bingung atiku
        B                      E
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E

 E            C#m
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m            C#
sakjane nyikso batinku
             F#m                    B
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
         E
nutupi laraku..

  E              C#m
soyo adoh mung gawe ragu
 A            B
opo iso yen terus mlaku
G#m           C#
tak pekso senajan loro
    F#m             B
aku ra popo ning atiku
            E
sing rung kulino..

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau
  G#m                C#m
mangan ati kui mbendinaku
     F#m               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

Reff :
                 A
 mungkin ono ati liyo
                 B
 sing lagi tok jogo
                  G#m
 nganti lali karo aku
                    C#m
 sing neng ngarep moto
            A
 ati rasane loro
        B                   E
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    A
 mungkin wis ra ono roso
                B
 tresnamu nggo aku
                G#m
 opo malah sandiworo
               C#m
 kowe ngapusi aku
               F#m
 gawe bingung atiku
        B                      E
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Musik : C#m...
        A B G#m C#m
        F#m B E

Reff :
                 A
 mungkin ono ati liyo
                 B
 sing lagi tok jogo
                  G#m
 nganti lali karo aku
                    C#m
 sing neng ngarep moto
            A
 ati rasane loro
        B                   E
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    A
 mungkin wis ra ono roso
                B
 tresnamu nggo aku
                G#m
 opo malah sandiworo
               C#m
 kowe ngapusi aku
               F#m
 gawe bingung atiku
        B                      E
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Nutupi Laraku


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •