Kunci Gitar Safira Inema - Menggok Haluan

Transpose:
Am
wis kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan 
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

                     Am
wis kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                       Am
krono kowe sing gawe wurung..

Intro : Am F G Am
        Am F G Am

                           Am
kok yo gampang ngomongne bubar
                 Dm
sak enake karepe dewe
             Dm
opo ora mbok pikir, kowe kuwi lan aku
           Am
wis suwe tunangan
       G
dasar emang keterlaluhan
        C
cintaku engkau remehkan
        E    Am
ngenes atiku..

Reff :
                      Am
 wis kadung tahun tahunan
                    F
 menjalin suatu hubungan 
                    G
 begitu sangat mudahnya
                      Am
 kowe kok menggok haluan..

                      Am
 wis kadung tahun tahunan
                        F
 tresno sing suwi tak bangun
                          G
 mendadak aku mbok gawe bingung
                        Am
 krono kowe sing gawe wurung..

               Dm       Am
 pancen mbok sejo gawe ukoro 
          G    F          Am
 mangkel atiku.. dengan dirimu..

Musik : Am...
        Am F G Am
        Am F G Am

                           Am
kok yo gampang ngomongne bubar
                 Dm
sak enake karepe dewe
             Dm
opo ora mbok pikir, kowe kuwi lan aku
           Am
wis suwe tunangan
       G
dasar emang keterlaluhan
        C
cintaku engkau remehkan
        E    Am
ngenes atiku..

Reff :
                      Am
 wis kadung tahun tahunan
                    F
 menjalin suatu hubungan 
                    G
 begitu sangat mudahnya
                      Am
 kowe kok menggok haluan..

                      Am
 wis kadung tahun tahunan
                        F
 tresno sing suwi tak bangun
                          G
 mendadak aku mbok gawe bingung
                        Am
 krono kowe sing gawe wurung..

               Dm       Am
 pancen mbok sejo gawe ukoro 
          G    F          Am
 mangkel atiku.. dengan dirimu..
          G    F          Am
 mangkel atiku.. dengan dirimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

                     G#m
wis kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan 
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

                     G#m
wis kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                       G#m
krono kowe sing gawe wurung..

Intro : G#m E F# G#m
        G#m E F# G#m

                           G#m
kok yo gampang ngomongne bubar
                 C#m
sak enake karepe dewe
             C#m
opo ora mbok pikir, kowe kuwi lan aku
           G#m
wis suwe tunangan
       F#
dasar emang keterlaluhan
        B
cintaku engkau remehkan
        D#   G#m
ngenes atiku..

Reff :
                      G#m
 wis kadung tahun tahunan
                    E
 menjalin suatu hubungan 
                    F#
 begitu sangat mudahnya
                      G#m
 kowe kok menggok haluan..

                      G#m
 wis kadung tahun tahunan
                        E
 tresno sing suwi tak bangun
                          F#
 mendadak aku mbok gawe bingung
                        G#m
 krono kowe sing gawe wurung..

               C#m      G#m
 pancen mbok sejo gawe ukoro 
          F#   E          G#m
 mangkel atiku.. dengan dirimu..

Musik : G#m...
        G#m E F# G#m
        G#m E F# G#m

                           G#m
kok yo gampang ngomongne bubar
                 C#m
sak enake karepe dewe
             C#m
opo ora mbok pikir, kowe kuwi lan aku
           G#m
wis suwe tunangan
       F#
dasar emang keterlaluhan
        B
cintaku engkau remehkan
        D#   G#m
ngenes atiku..

Reff :
                      G#m
 wis kadung tahun tahunan
                    E
 menjalin suatu hubungan 
                    F#
 begitu sangat mudahnya
                      G#m
 kowe kok menggok haluan..

                      G#m
 wis kadung tahun tahunan
                        E
 tresno sing suwi tak bangun
                          F#
 mendadak aku mbok gawe bingung
                        G#m
 krono kowe sing gawe wurung..

               C#m      G#m
 pancen mbok sejo gawe ukoro 
          F#   E          G#m
 mangkel atiku.. dengan dirimu..
          F#   E          G#m
 mangkel atiku.. dengan dirimu..

Chord Safira Inema - Menggok Haluan


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •