Kunci Gitar Safira Inema - Dadi Kenangan

Transpose:
Capo di fret 2

Reff :
                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                    C
 rasane wes ilang dalan..

Intro : F G Em A Dm G C..

C                  Dm
 yen pancen dudu jodone..
G                C
 lilo legowo aku sadar kahanane..
Am               Dm
 tak trimo keputusane
             G
kowe milih liyane
                 C
najan loro tak rasakne..

C                        Dm
 ngempet perih jroning dodo..
G                    C
 pas indah indahe, kowe malah lungo..
Am                    Dm
 mbrebes mili banyu moto
                G
koyo wes ra ono tombo
               C
mugi aku sabar nrimo..

Reff :
                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                    C
 rasane wes ilang dalan..

                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                 C
 ikhlas garise Pengeran..

Musik : Am.....C
        F G Em A Dm G C..

C                        Dm
 ngempet perih jroning dodo..
G                    C
 pas indah indahe, kowe malah lungo..
Am                    Dm
 mbrebes mili banyu moto
                G
koyo wes ra ono tombo
               C
mugi aku sabar nrimo..

Reff :
                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                    C
 rasane wes ilang dalan..

                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                 C
 ikhlas garise Pengeran..

               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                 C
 ikhlas garise Pengeran..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
                 G
 sidane dadi kenangan
                     A
 wes kadung nyebar undangan
                   F#m
 opo seng dadi jalaran
                      B
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Em
 aku gagal tunangan
                  A
 kowe ilang tanpo aran
                    D
 rasane wes ilang dalan..

Intro : G A F#m B Em A D..

D                  Em
 yen pancen dudu jodone..
A                D
 lilo legowo aku sadar kahanane..
Bm               Em
 tak trimo keputusane
             A
kowe milih liyane
                 D
najan loro tak rasakne..

D                        Em
 ngempet perih jroning dodo..
A                    D
 pas indah indahe, kowe malah lungo..
Bm                    Em
 mbrebes mili banyu moto
                A
koyo wes ra ono tombo
               D
mugi aku sabar nrimo..

Reff :
                 G
 sidane dadi kenangan
                     A
 wes kadung nyebar undangan
                   F#m
 opo seng dadi jalaran
                      B
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Em
 aku gagal tunangan
                  A
 kowe ilang tanpo aran
                    D
 rasane wes ilang dalan..

                 G
 sidane dadi kenangan
                     A
 wes kadung nyebar undangan
                   F#m
 opo seng dadi jalaran
                      B
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Em
 aku gagal tunangan
                  A
 kowe ilang tanpo aran
                 D
 ikhlas garise Pengeran..

Musik : Bm.....D
        G A F#m B Em A D..

D                        Em
 ngempet perih jroning dodo..
A                    D
 pas indah indahe, kowe malah lungo..
Bm                    Em
 mbrebes mili banyu moto
                A
koyo wes ra ono tombo
               D
mugi aku sabar nrimo..

Reff :
                 G
 sidane dadi kenangan
                     A
 wes kadung nyebar undangan
                   F#m
 opo seng dadi jalaran
                      B
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Em
 aku gagal tunangan
                  A
 kowe ilang tanpo aran
                    D
 rasane wes ilang dalan..

                 G
 sidane dadi kenangan
                     A
 wes kadung nyebar undangan
                   F#m
 opo seng dadi jalaran
                      B
 ngajak pedot tengah ndalan..
               Em
 aku gagal tunangan
                  A
 kowe ilang tanpo aran
                 D
 ikhlas garise Pengeran..

               Em
 aku gagal tunangan
                  A
 kowe ilang tanpo aran
                 D
 ikhlas garise Pengeran..

Chord Safira Inema - Dadi Kenangan


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •