Kunci Gitar Safira Inema - Wes Dalane

Transpose:
Intro : Am G Am G
        Am Am Dm Am..

           Am
yen pancen dudu jodone..
      Am
aku kudu ngikhlasake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane..
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

Musik : Am......
        Am Am Dm Am..
        Dm Em Am..
        Dm Em Am..

           Am
yen pancen dudu jodone..
      Am
aku kudu ngikhlasake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane..
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m F# G#m F#
        G#m G#m C#m G#m..

           G#m
yen pancen dudu jodone..
      G#m
aku kudu ngikhlasake..
 C#m             G#m
ora.. iso karo kowe..

           G#m
yen pancen iki dalane..
     G#m
ora usah dipeksakne..
 C#m              G#m
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        F#          D#m
 kabeh iki wis takdire..
          G#m
 sing digaris karo Gusti..
       C#m       D#m
 aku menungso bioso..
            G#m
 sing amung iso nerimo..

Musik : G#m......
        G#m G#m C#m G#m..
        C#m D#m G#m..
        C#m D#m G#m..

           G#m
yen pancen dudu jodone..
      G#m
aku kudu ngikhlasake..
 C#m             G#m
ora.. iso karo kowe..

           G#m
yen pancen iki dalane..
     G#m
ora usah dipeksakne..
 C#m              G#m
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        F#          D#m
 kabeh iki wis takdire..
          G#m
 sing digaris karo Gusti..
       C#m       D#m
 aku menungso bioso..
            G#m
 sing amung iso nerimo..

        F#          D#m
 kabeh iki wis takdire..
          G#m
 sing digaris karo Gusti..
       C#m       D#m
 aku menungso bioso..
            G#m
 sing amung iso nerimo..

Chord Safira Inema - Wes Dalane


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •