Kunci Gitar Safira Inema - Dada Sayang

Transpose:
Intro : Am..Dm..F E Am E
        Am..Dm..F E Am E

Am           Am
 rasane koyo ngene..
      G          C
yen lagi nandang kahanan
      F          G
tak kuat-kuatne ati
   G        C
nadyan loro tenan
       Dm
sing dikarepne..
    G         C
selawase sesandingan
     Dm           G       Am    E
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Am                 Am
 yen pancen mung semene..
    G           C
tresnomu kanggo awakku
       F          G
yo wis kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku
       Dm
ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo
    Dm           Em    Am  E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

Musik : Am..Dm..G..C..
        F..Am..F E Am..E.. 

                  Am
yen pancen mung semene
    G        C
tresnomu kanggo awakku
       F          G
yo wis kudu tak lilakne
G             C
nadyan perih atiku
       Dm
ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo
    Dm           Em    Am E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

Outro : E..Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm..Em..G F# Bm F#
        Bm..Em..G F# Bm F#

Bm           Bm
 rasane koyo ngene..
      A          D
yen lagi nandang kahanan
      G          A
tak kuat-kuatne ati
   A        D
nadyan loro tenan
       Em
sing dikarepne..
    A         D
selawase sesandingan
     Em           A       Bm    F#
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Bm                 Bm
 yen pancen mung semene..
    A           D
tresnomu kanggo awakku
       G          A
yo wis kudu tak lilakne
  A           D
nadyan perih atiku
       Em
ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo
    Em           F#m   Bm  F#
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Bm
 yo wis dada sayang
      Em
 dewe wis ra dadi siji
       A
 sing ati-ati nggon bebrayan
           D              F#m
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Bm
 yo wis dada sayang
       Em
 lilo ora tak gondeli
  A
 amergo wis kudu sadar
        D
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Em
 yen wonten kurang..
       D
 ngapunten kulo..
           A
 cukup ngerti wae
   F#m        Bm
 setyomu mung semono..

Musik : Bm..Em..A..D..
        G..Bm..G F# Bm..F#..

                  Bm
yen pancen mung semene
    A        D
tresnomu kanggo awakku
       G          A
yo wis kudu tak lilakne
A             D
nadyan perih atiku
       Em
ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo
    Em           F#m   Bm  F#
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Bm
 yo wis dada sayang
      Em
 dewe wis ra dadi siji
       A
 sing ati-ati nggon bebrayan
           D              F#m
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Bm
 yo wis dada sayang
       Em
 lilo ora tak gondeli
  A
 amergo wis kudu sadar
        D
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Em
 yen wonten kurang..
       D
 ngapunten kulo..
           A
 cukup ngerti wae
   F#m        Bm
 setyomu mung semono..

             Bm
 yo wis dada sayang
      Em
 dewe wis ra dadi siji
       A
 sing ati-ati nggon bebrayan
           D              F#m
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Bm
 yo wis dada sayang
       Em
 lilo ora tak gondeli
  A
 amergo wis kudu sadar
        D
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Em
 yen wonten kurang..
       D
 ngapunten kulo..
           A
 cukup ngerti wae
   F#m        Bm
 setyomu mung semono..

Outro : F#..Bm..

Chord Safira Inema - Dada Sayang


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •