Kunci Gitar Safira Inema - Dalan Tresnaku

Transpose:
Chord Dalan Tresnaku
Capo fret 3

Intro : C Em F G
        C Em F G..

C           F
 Tak tenani.. tak ugemi..
Dm        G          C
 ra bakal kowe tak kecewakne..
Em                   Am
 nuwun Gusti kulo sampun diparingi
       F
wong siji iso ngimbangi..
  G
perasaan iki..

C           F
 Ojo nganti.. nduwe roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em               Am
 setioku iki wes ra kurang-kurang..
     F
kowe tak eman-eman kowe,
     G
sing tak sayang-sayang..

Reff :
       C                F
 Ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Dm           G
 ojo diculke tali tresnomu
 C
 dinggo liyane..
   Em               
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Am                   F
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       G                      C
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Musik : C Em F G
        C Em F G..

C           F
 Ojo nganti.. nduwe roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em               Am
 setioku iki wes ra kurang-kurang..
     F
kowe tak eman-eman kowe,
     G
sing tak sayang-sayang..

Reff :
       C                F
 Ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Dm           G
 ojo diculke tali tresnomu
 C
 dinggo liyane..
   Em               
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Am                   F
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       G                      F       G
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..
           F       A
 yo mung karo kowe..

 (overtune)
       D                G
 Ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Em           A
 ojo diculke tali tresnomu
 D
 dinggo liyane..
   F#m              
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Bm                  G
 tresnomu iki.. mugo ancen takdire..
       A                      D
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# Gm G# Bb
        D# Gm G# Bb..

D#          G#
 Tak tenani.. tak ugemi..
Fm        Bb         D#
 ra bakal kowe tak kecewakne..
Gm                   Cm
 nuwun Gusti kulo sampun diparingi
       G#
wong siji iso ngimbangi..
  Bb
perasaan iki..

D#          G#
 Ojo nganti.. nduwe roso..
Fm         Bb          D#
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Gm               Cm
 setioku iki wes ra kurang-kurang..
     G#
kowe tak eman-eman kowe,
     Bb
sing tak sayang-sayang..

Reff :
       D#               G#
 Ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Fm           Bb
 ojo diculke tali tresnomu
 D#
 dinggo liyane..
   Gm               
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Cm                   G#
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       Bb                     D#
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Musik : D# Gm G# Bb
        D# Gm G# Bb

D#          G#
 Ojo nganti.. nduwe roso..
Fm         Bb          D#
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Gm               Cm
 setioku iki wes ra kurang-kurang..
     G#
kowe tak eman-eman kowe,
     Bb
sing tak sayang-sayang..

Reff :
       D#               G#
 Ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Fm           Bb
 ojo diculke tali tresnomu
 D#
 dinggo liyane..
   Gm               
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Cm                   G#
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       Bb                     G#      Bb
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..
           G#      C
 yo mung karo kowe..

 (overtune)
       F                Bb
 Ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Gm           C
 ojo diculke tali tresnomu
 F
 dinggo liyane..
   Am               
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Dm                  Bb
 tresnomu iki.. mugo ancen takdire..
       C                      F
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Chord Safira Inema - Dalan Tresnaku


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •