Kunci Gitar Aldebaran - Purun

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F G Em Am F G C
        F G Em Am F G C

   C        G
ku ra iso lali marang
  Am              Em
kowe sing tak tresno
   F          C
ra ono wong liyo
Dm           G
neng njero dodo..

C             G
nanging tresnoku iki
     Am          Em
ra guno ku nelongso
   F           C
restune wong tuwo
 Dm        G
aku kudu lungo..

Int. F G Em Am F G C G

    C             G
opo sing nggawe kowe cidro
     Am        Em
ra rumongso ngeloro
    F         C
opo salahku kowe
  Dm           G
pamit ninggal aku..

 C           G
dan kau lupakan itu
       Am       G
kau menjauh dariku
 F           C
ojo ninggal aku
  Dm              G
tetep neng sandingku..

[Slow Rap]
C
 tak akoni pancen ayu
                     G
nanging karepmu ra mutu
nuntut aku nduwe ini
                   Am
nduwe itu nggo awakmu
rumangsamu ora abot
                 F
nuruti penjalukanmu
jare tresno aku
                    (C)
nanging kok ngeboti awakku..

C                             G
 tulungo ngerteni kahanan uripku
                              Am
ojo nuntut yen tresno marang aku
                                  F
cubo buktekno tresnomu mring sliraku
                                    (C)
yen tresnomu nggo aku dudu mergo bondoku..

   C        G
ku ra iso lali marang
  Am              Em
kowe sing tak tresno
   F          C
ra ono wong liyo
Dm           G
neng njero dodo..

C             G
nanging tresnoku iki
     Am          Em
ra guno ku nelongso
   F           C
restune wong tuwo
 Dm        G
aku kudu lungo..

    C             G
opo sing nggawe kowe cidro
     Am        Em
ra rumongso ngeloro
    F         C
opo salahku kowe
  Dm           G
pamit ninggal aku..

 C           G
dan kau lupakan itu
       Am       G
kau menjauh dariku
 F           C
ojo ninggal aku
  Dm              G
tetep neng sandingku..

C
 saiki aku tak kondho
                 G
ngopo aku kudu lungo
mergo aku ro awakmu
                  Am
sak tenane kuwi bedo
kowe sing kulino butuh opo
            F
ngetokke bondo, ra koyo awakkku
                     (C)
sing kudu gumantung rekoso..

[Slow Rap]
C                           G
 tak korbane rosoku nggo ibuku
                              Am
mergo wong tuwo ora pareng restu
                                 F
mugo kabeh iki dadi kunci bahagiamu
                                 (C)
iso urip seneng urip mulyo tanpo aku..

   C        G
ku ra iso lali marang
  Am              Em
kowe sing tak tresno
   F          C
ra ono wong liyo
Dm           G
neng njero dodo..

C             G
nanging tresnoku iki
     Am          Em
ra guno ku nelongso
   F           C
restune wong tuwo
 Dm        G
aku kudu lungo..

    C               G
aku meh kondho yen ati iki
        Am          Em
sak tenane iseh tresno
   F           C
ku tansah menanti
Dm        G
kabarmu sayang..

 C          G
jangan lupakan aku
     Am        G
jaga slalu dirimu
  F         C
cintaku untukmu
 Dm          G
aku sayang kamu..

[Slow Rap]
C
 nek pancen dalane
                      G
aku kudu kelangan awakmu
nglakekke janji-janjimu
                      Am
sing tok ucap marang aku                                
nggu karepe ibumu
                F
kudu ninggalke aku
senajan aku loro
                       C
nanging ku ikhlaskan dirimu..

      C                   G
tresnoku ora bakal ilang lungo
                                Am
mergone mung siji ra ono wong liyo
tak lilakke sliramu
                       F
nyanding tresno sing liyo
mergo karep wong tuwo
                (F)
aku sing kudu lungo..

[Reff:]
  F    G          Em        Am
sepu..rane aku ninggalke awakmu
     F         G           C
dudu mergo wes lunture tresnoku (opo karepmu)
     F     G              Em         Am
sing tak golek amung sing tresno awakku
    F      G        C
iso nompo opo keluargaku..

F      G            Em       Am
mas.. opo bener yen kui karepmu
        F      G         C
ninggal aku mergo gaya hidupku (dudu salahmu)
 F         G         Em        Am
aku.. sing ra iso nyenengke ibumu
    F        G        C
aku purun ngelepaske awakmu
    F     G              C
aku purun.. ngelepasne awakmu..

Chord Aldebaran - Purun


Lihat semua :
  • Chord Aldebaran
  • Chord Hip Hop Koplo
  •