Kunci Gitar Ak Musik - Kesandung Weton

Transpose:
Ak Musik - Kesandung Weton (Cipt. Lek Jono)
Capo di fret 2

Intro: Am Em F C
       Dm G C G

     C             G
Ora usah mbok tangisi
        Em         Am
Kabeh kui wis terjadi
     F           C
Wetonku lan wetonmu
      Dm         G
Ora bakal dadi siji..

        C         G
Kolor pedot ditaleni
          Em       Am
Pedot neh iso jepreti
      F            C
Jenengku lan jenengmu
    Dm         G
Ora bakal nyawiji..

      F         G       Am
Yen dewe nekat opo kowe bakal wani
      F          Dm     F        G
Omongane wong tuamu kui biso malati..

Reff :
       Am        F           C
 Calon mertuo.. opo aku peh ora kerjo
       Am        F                G
 Calon mertuo.. opo kowe.. ra tau rekoso..
       Am        F           C
 Calon mertuo.. opo aku peh ora bondo
       Am        F
 Calon mertuo.. opo kowe..
           G
 Ora tau ngrasakno..

      Am            Em
 Ati iki sing tak roso
      F              C
 Ati iki sing lagi loro
       Dm
 Yen kadung nekat
        G              C
 Anakmu tak gondol minggat..

Melodi : F G Em Am
         Dm Em F G

      F         G       Am
Yen dewe nekat opo kowe bakal wani
      F          Dm     F        G
Omongane wong tuamu kui biso malati..

Reff :
       Am        F           C
 Calon mertuo.. opo aku peh ora kerjo
       Am        F                G
 Calon mertuo.. opo kowe.. ra tau rekoso..
       Am        F           C
 Calon mertuo.. opo aku peh ora bondo
       Am        F
 Calon mertuo.. opo kowe..
           G
 Ora tau ngrasakno..

      Am            Em
 Ati iki sing tak roso
      F              C
 Ati iki sing lagi loro
       Dm
 Yen kadung nekat
        G              C
 Anakmu tak gondol minggat..

      Am            Em
 Ati iki sing tak roso
      F              C
 Ati iki sing lagi loro
       Dm
 Yen kadung nekat
        G              C
 Anakmu tak gondol minggat..
       Dm          G
 Yen kadung nekaa..at
                       C
 Anakmu tak gondol minggat..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: Bm F#m G D 
       Em A D A

     D             A
Ora usah mbok tangisi 
        F#m        Bm
Kabeh kui wis terjadi
     G           D
Wetonku lan wetonmu 
      Em         A
Ora bakal dadi siji..

        D         A
Kolor pedot ditaleni 
          F#m      Bm
Pedot neh iso jepreti
      G            D
Jenengku lan jenengmu 
    Em         A
Ora bakal nyawiji..

      G         A       Bm
Yen dewe nekat opo kowe bakal wani
      G          Em     G        A
Omongane wong tuamu kui biso malati..

Reff :
       Bm        G           D
 Calon mertuo.. opo aku peh ora kerjo
       Bm        G                A
 Calon mertuo.. opo kowe.. ra tau rekoso..
       Bm        G           D
 Calon mertuo.. opo aku peh ora bondo
       Bm        G
 Calon mertuo.. opo kowe.. 
           A
 Ora tau ngrasakno..

      Bm            F#m
 Ati iki sing tak roso
      G              D
 Ati iki sing lagi loro
       Em
 Yen kadung nekat 
        A              D
 Anakmu tak gondol minggat..

Melodi : G A F#m Bm 
         Em F#m G A

      G         A       Bm
Yen dewe nekat opo kowe bakal wani
      G          Em     G        A
Omongane wong tuamu kui biso malati..

Reff :
       Bm        G           D
 Calon mertuo.. opo aku peh ora kerjo
       Bm        G                A
 Calon mertuo.. opo kowe.. ra tau rekoso..
       Bm        G           D
 Calon mertuo.. opo aku peh ora bondo
       Bm        G
 Calon mertuo.. opo kowe.. 
           A
 Ora tau ngrasakno..

      Bm            F#m
 Ati iki sing tak roso
      G              D
 Ati iki sing lagi loro
       Em
 Yen kadung nekat 
        A              D
 Anakmu tak gondol minggat..

      Bm            F#m
 Ati iki sing tak roso
      G              D
 Ati iki sing lagi loro
       Em
 Yen kadung nekat 
        A              D
 Anakmu tak gondol minggat..
       Em          A
 Yen kadung nekaa..at 
                       D
 Anakmu tak gondol minggat..
Facebook
Twitter

Chord Ak Musik - Kesandung Weton


Lihat semua :
  • Chord Ak Musik
  • Chord Hip Hop Koplo
  •