Kunci Gitar Efekopi - Loske Wae

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C F Dm G C..

     C
janjimu..
                    F
naliko neng simpang limo
      -Em       Dm
ra bakal nggawe loro
          G
opo maneh cidro
            C
janji njogo tresno..

    C
naliko..
                F
tibo uripku rekoso
      -Em      Dm
nyatane kowe lungo
                 G
opo aku ra nelongso
                       C
kowe gandeng ro wong liyo..

Reff :
                   F
 yo wes dek tak trimo
               G
 kanti ati legowo
               Em
 yen pancene lali
                  Am
 karo sumpah janjine
                     Dm
 najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   C
 pena e di loske wae..

Musik : Am Em F C
        Am Em F G C

     C
lambemu..
                      F
naliko ning simpang limo
                  Dm 
pancen saiki aku kere
                   G
nanging ora dadi gawe
                C
abot tak rasake dewe..

     C
nyatane..
                F
tibo uripku rekoso
                      Dm
yen pancen karepmu ngono
                         G
ngko nek ku wes sugeh bondo
                  C
jo lali njalok ngapuro..

Reff :
                   F
 yo wes dek tak trimo
               G
 kanti ati legowo
               Em
 yen pancene lali
                  Am
 karo sumpah janjine
                     Dm
 najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   C
 pena e di loske wae..

                   F
 yo wes dek tak trimo
               G
 kanti ati legowo
               Em
 yen pancene lali
                  Am
 karo sumpah janjine
                     Dm
 najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   C
 pena e di loske wae..

 Am                   Dm
  najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   F
 pena e di loske wae..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# B G#m C# F#..

     F#
janjimu.. 
                    B
naliko neng simpang limo
      -A#m      G#m
ra bakal nggawe loro
          C#
opo maneh cidro
            F#
janji njogo tresno..

    F#
naliko.. 
                B
tibo uripku rekoso
      -A#m     G#m
nyatane kowe lungo
                 C#
opo aku ra nelongso
                       F# 
kowe gandeng ro wong liyo..

Reff :
                   B
 yo wes dek tak trimo 
               C#
 kanti ati legowo
               A#m
 yen pancene lali 
                  D#m
 karo sumpah janjine
                     G#m
 najan loro tak gowo sante
                     C#
 ncen wedo'an koyo kowe
                   F#
 pena e di loske wae..

Musik : D#m A#m B F#
        D#m A#m B C# F#

     F#
lambemu.. 
                      B
naliko ning simpang limo
                  G#m 
pancen saiki aku kere
                   C#
nanging ora dadi gawe
                F#
abot tak rasake dewe..

     F#
nyatane.. 
                B
tibo uripku rekoso
                      G#m
yen pancen karepmu ngono
                         C#
ngko nek ku wes sugeh bondo
                  F#
jo lali njalok ngapuro..

Reff :
                   B
 yo wes dek tak trimo 
               C#
 kanti ati legowo
               A#m
 yen pancene lali 
                  D#m
 karo sumpah janjine
                     G#m
 najan loro tak gowo sante
                     C#
 ncen wedo'an koyo kowe
                   F#
 pena e di loske wae..

                   B
 yo wes dek tak trimo 
               C#
 kanti ati legowo
               A#m
 yen pancene lali 
                  D#m
 karo sumpah janjine
                     G#m
 najan loro tak gowo sante
                     C#
 ncen wedo'an koyo kowe
                   F#
 pena e di loske wae..

 D#m                  G#m
  najan loro tak gowo sante
                     C#
 ncen wedo'an koyo kowe
                   B
 pena e di loske wae..

Outro : F#

Chord Efekopi - Loske Wae


Lihat semua :
  • Chord Efekopi
  • Chord Hip Hop Koplo
  •