Kunci Gitar Nirwasita - Rosone Loro (Rasane Lara)

Transpose:
Intro : C F Am G
        C F Am G
        C F Am G
        C F Am G

     C         F
ucap janji setia sing mbiyen
Am      G
tok ucapke..
   C            F
saiki ilang sak kabehe
   Am        G
ra ono tresnane..

     F
berharap iki tenanan
    G
ora mung janji-janji..
        F
nanging aku dewe sek akhire
G
mbok apusi..

Reff :
         C        G
    roso rosone loro
         Am        G
    kowe ninggalke aku
         F              C
    kowe sing ngucap janji
           G
    kowe dewe sing mblenjani..

          C          G
    roso iki wes ra ono
             Am         G
    mending aku milih lungo
            F        C
    timbang karo awakmu
          G
    aku nangis batin
                 C     G
    nganti metu eluhku..

Musik : C F Am G
        C F Am G

    F         G
aku wes ora kuat
      C           Am
anane aku mung sambat
       F
tegane sliramu (tegane sliramu)
          G
ninggalke awakku..

Reff :
         C        G
    roso-rosone loro
         Am        G
    kowe ninggalke aku
         F              C
    kowe sing ngucap janji
           G
    kowe dewe sing mblenjani..

          C          G
    roso iki wes ra ono
             Am         G
    mending aku milih lungo
            F        C
    timbang karo awakmu
          G
    aku nangis batin
                 C     G
    nganti metu eluhku..

         C        G
    roso rosone loro
         Am        G
    kowe ninggalke aku
         F              C
    kowe sing ngucap janji
           G
    kowe dewe sing mblenjani..

          C          G
    roso iki wes ra ono
             Am         G
    mending aku milih lungo
            F        C
    timbang karo awakmu
          G
    aku nangis batin
                    C  G  C
    nganti metu eluhku..

Chord Nirwasita - Rosone Loro (Rasane Lara)


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •