Kunci Gitar DJFrame - Getun Akhire

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G F C
        D  G..

    C       G
kelingan.. aku..
     Am       Em
gawe kowe kelaran..
    F            Dm        G
rasane aku.. wes bersalah tenan..
   Em                    A
ra ngiro.. bakalan ngene akhire..
         Dm
wes nyiakke kowe..
      G                  C       G
lan saikine aku wes keno karmane..

  C            G     
getun.. rasane ati..
    Am            Em
tau mblenjanji janji..
  F            Dm            G 
marang sliramu sing uwis gemati..
  Em       A
remuk.. atiku..
   Dm               G
mergo.. tresno anyarku..

Reff :
      C      G
 salahmu.. dewe..
     Am         Em
 wes nyiak-nyiakke..
          F      C
 sing wes ber..juang..
        Dm        G
 kanggo sliramu sayang..

        C      G
 pancen sa..lahku..
     Am         Em
 ninggalke sliramu..
         F      C
 sing sakbendinane
     Dm        G
 wes ngancani aku..

Musik : C G Bb A Dm G..

  C            G     
getun.. rasane ati..
    Am            Em
tau mblenjanji janji..
  F            Dm            G 
marang sliramu sing uwis gemati..
  Em       A
remuk.. atiku..
   Dm               G
mergo.. tresno anyarku..

Reff :
      C      G
 salahmu.. dewe..
     Am         Em
 wes nyiak-nyiakke..
          F      C
 sing wes ber..juang..
        Dm        G
 kanggo sliramu sayang..

        C      G
 pancen sa..lahku..
     Am         Em
 ninggalke sliramu..
         F      C
 sing sakbendinane
     Dm        G
 wes ngancani aku..

      C      G
 salahmu.. dewe..
     Am         Em
 wes nyiak-nyiakke..
Dm-Em     F      C
 sing wes ber..juang..
        Dm        G
 kanggo sliramu sayang..

        C      G
 pancen sa..lahku..
     Am         Em
 ninggalke sliramu..
         F      C
 sing sakbendinane
     Dm        G
 wes ngancani aku..

[ending]
F         G
wes cukup semene
    Em           Am
aku nyawang polahmu..
        Dm
sing sakbendinane
G         C
nglarani aku..

F         G
wes cukup semene
    Em           Am
aku nyawang polahmu..
(kowe ojo lali..)
        Dm
sing sakbendinane
(awak dewe)
G         C
nglarani aku..
(tau dadi siji..)
        Dm
sing sakbendinane
(awak dewe)
G         C
nglarani aku..
(tau dadi siji..)
 F          G        C
awak dewe tau dadi siji..

SONG WRITER : Dwi Jati Utomo (DIJE)
STORYBOARD  : Dwi Jati Utomo (DIJE)
DIRECTOR    : Hezasu
VOCAL       : Luthfian & Maulida
Facebook
Twitter

Chord DJFrame - Getun Akhire


Lihat semua :
  • Chord Djframe
  •