Kunci Gitar Ryzki - Tresno Sing Ajur

Transpose:
Intro : C..Em..Am..Em..
        F..C..Dm G C..

  C                       Em
senajan kowe lungo aku yo orapopo..
 Am                    Em
ati tetep kuat ngadepi roso..
  F                     C
netes eluhku.. kowe nglungani tresno..
          Dm         G            C
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso..

C                        Em
abot ngrasakke kowe mblenjani janji..
     Am                  Em
karo wong liyo sing kere ati..
   F                           C
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati..
         Dm     G        C   C7
ra sah sepaneng aku kuat ati..

F         G     Em          Am
lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
Dm          F           G
wes cukup loro sing tak rasakke..

Reff :
  Am                    Em
 aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
   F                  G        C
 nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
  Am     Em             F          C
 opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
      Dm           G           C
 ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am Em F C
        Dm G C..

F         G     Em          Am
lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
Dm          F           G
wes cukup loro sing tak rasakke..

Reff :
  Am                    Em
 aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
   F                  G        C
 nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
  Am     Em             F          C
 opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
      Dm           G           C
 ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
 G    A
 he.. hee..

(Overtune)
  Bm                    F#m
 aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
   G                  A        D
 nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
  Bm     F#m            G          D
 opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
      Em           A           D
 ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
      Em           A           D
 ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
      Em    A                    G    Gm D
 ajur atiku.. ngerti tresnomu ro liyane..

Song writer : Yeremia Krisnamurti 
Petama kali di populerkan oleh
Sang arranger lagu ini yaitu 
Cahya Adi Tama

Chord Ryzki - Tresno Sing Ajur


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Ryzki
  •