Kunci Gitar Catur Arum - Ngertio

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : Am Am-C-Dm-Em-Am
        Am Am-C-Dm-Em-Am

       Am
kudu kelendi..
     Am               G
awak isun.. ngimbangi riko..
        Am
kabeh-kabeh..
   C              Dm
apuwo kok.. mesti salah..
       Am
nono benere..
  G                 Am
awak isun.. nong ngarep riko..

        Am
kelendi maneh..
     Am              G
isun kudu.. ngerteni riko..
          Am
wes sun cacah..
  C                 Dm
dadi paran.. hang riko karepi..
      Am
tapi apuwo..
  G                   Am              
mageh baen.. salah kanggo riko..

Reff :
 G
  ale wes weruh..
      Dm    G     Am
 isun iki.. duwen riko..
                  Dm
 kabeh hang sun lakoni..
     G                  Am
 iki yo mung.. kanggo riko..

 G
  welas ring ati..
         Dm     G     Am
 yo mung siji.. iku riko..
           Dm
 anane sun iki..
          G            Am
 mung kanggo nyenengno riko..
 C               G
  hang sun jaluk ngertio..
        Dm     G       Am
 njaluk tulung sun reganono..

Musik : Am..Dm..Am C Am..
        Am..Dm..C G Am..

Reff :
 G
  ale wes weruh..
      Dm    G     Am
 isun iki.. duwen riko..
                  Dm
 kabeh hang sun lakoni..
     G                  Am
 iki yo mung.. kanggo riko..

 G
  welas ring ati..
         Dm     G     Am
 yo mung siji.. iku riko..
           Dm
 anane sun iki..
          G            Am
 mung kanggo nyenengno riko..
 C                   G
  hang sun jaluk ngertio..
          Dm   G         Am
 njaluk tulung sun reganono..
                    G
 hang sun jaluk ngertio..
        Dm     G       Am
 njaluk tulung sun reganono..

Outro : Dm C Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m C#m-E-F#m-G#m-C#m
        C#m C#m-E-F#m-G#m-C#m

       C#m
kudu kelendi..
     C#m              B
awak isun.. ngimbangi riko..
        C#m
kabeh-kabeh..
   E              F#m
apuwo kok.. mesti salah..
       C#m
nono benere..
  B                 C#m
awak isun.. nong ngarep riko..

        C#m
kelendi maneh..
     C#m             B
isun kudu.. ngerteni riko..
          C#m
wes sun cacah..
  E                 F#m
dadi paran.. hang riko karepi..
      C#m
tapi apuwo..
  B                   C#m             
mageh baen.. salah kanggo riko..

Reff :
 B
  ale wes weruh..
      F#m   B     C#m
 isun iki.. duwen riko..
                  F#m
 kabeh hang sun lakoni..
     B                  C#m
 iki yo mung.. kanggo riko..

 B
  welas ring ati..
         F#m    B     C#m
 yo mung siji.. iku riko..
           F#m
 anane sun iki..
          B            C#m
 mung kanggo nyenengno riko..
 E               B
  hang sun jaluk ngertio..
        F#m    B       C#m
 njaluk tulung sun reganono..

Musik : C#m..F#m..C#m E C#m..
        C#m..F#m..E B C#m..

Reff :
 B
  ale wes weruh..
      F#m   B     C#m
 isun iki.. duwen riko..
                  F#m
 kabeh hang sun lakoni..
     B                  C#m
 iki yo mung.. kanggo riko..

 B
  welas ring ati..
         F#m    B     C#m
 yo mung siji.. iku riko..
           F#m
 anane sun iki..
          B            C#m
 mung kanggo nyenengno riko..
 E                   B
  hang sun jaluk ngertio..
          F#m  B         C#m
 njaluk tulung sun reganono..
                    B
 hang sun jaluk ngertio..
        F#m    B       C#m
 njaluk tulung sun reganono..

Outro : F#m E C#m..
Facebook
Twitter

Chord Catur Arum - Ngertio


Lihat semua :
  • Chord Catur Arum
  •