Kunci Gitar Konco Serawung Official - Kersane Gusti

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C..
        F G Em Am
        Dm G C G

  C     G           Am   Em
kowe.. tau ono ning a..tiku..
  F       Em       Dm        G
susah.. seneng.. dirasakke bareng..
   C     G    Am            Em
mbiyen kowe.. sing tak impekke..
F         Em        Dm         G
dulu berharap.. kau cinta terakhir..

C      G           Am     Em
mas.. aku.. nyuwun nga..puro..
 F        Em   Dm        G
uwes ngeliyo.. ning mburimu..
 C      G        Am        Em
aku.. pengen.. bali koyo wingi..
   F        Em    Dm      G
janji ora bakal.. tak baleni..

      F     G
wes raiso nimas..
    Em            Am
aku ra bakal neruske..
      Dm       G       C
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   F         G            Em
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Am              Dm
 kowe sing tak tresno
         G         C
 malah kowe balese pait..

   F         G          Em
 yowes ora popo uwis takdire
   Am        Dm
 kowe karo dee
           G            C
 wes cukup tak ikhlaske wae..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

      F     G
wes raiso nimas..
    Em            Am
aku ra bakal neruske..
      Dm       G       C
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   F         G            Em
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Am              Dm
 kowe sing tak tresno
         G         C
 malah kowe balese pait..

   F         G          Em
 yowes ora popo uwis takdire
   Am        Dm
 kowe karo dee
           G            C
 wes cukup tak ikhlaske wae..

   F          G
 sepurane kangmas..
            Em        Am
 wes tak loske kowe luweh..
  Dm          G        C
 ora maksud dolanan atimu..

 F          G
 gandengo dee..
          Em        Am
 pengenku mbaleni wingi..
     Dm        G           C  A D
 aku ra iso.. aku yo nduwe ati..

(Overtune)
   G         A           F#m
 kulinakke wae.. mlaku dewe dewe..
    Bm          Em
 nderek kersane Gusti
       G            D
 ajeng pripun manut mawon..

  G         A           F#m
 aku karo kowe.. mugo bahagia..
     Bm           Em
 senajan wes ra sesandingan..
   A             D
 kowe tetep ning ati..
      Em
 ra sesandingan..
   A             D
 kowe tetep ning ati..
      Em
 ra sesandingan..
   A             D -G D
 kowe tetep ning ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..
        G A F#m Bm
        Em A D A

  D     A           Bm   F#m
kowe.. tau ono ning a..tiku..
  G       F#m      Em        A
susah.. seneng.. dirasakke bareng..
   D     A    Bm            F#m
mbiyen kowe.. sing tak impekke..
G         F#m       Em         A
dulu berharap.. kau cinta terakhir..

D      A           Bm     F#m
mas.. aku.. nyuwun nga..puro..
 G        F#m  Em        A
uwes ngeliyo.. ning mburimu..
 D      A        Bm        F#m
aku.. pengen.. bali koyo wingi..
   G        F#m   Em      A
janji ora bakal.. tak baleni..

      G     A
wes raiso nimas..
    F#m           Bm
aku ra bakal neruske..
      Em       A       D
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   G         A            F#m
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Bm              Em
 kowe sing tak tresno
         A         D
 malah kowe balese pait..

   G         A          F#m
 yowes ora popo uwis takdire
   Bm        Em
 kowe karo dee
           A            D
 wes cukup tak ikhlaske wae..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

      G     A
wes raiso nimas..
    F#m           Bm
aku ra bakal neruske..
      Em       A       D
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   G         A            F#m
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Bm              Em
 kowe sing tak tresno
         A         D
 malah kowe balese pait..

   G         A          F#m
 yowes ora popo uwis takdire
   Bm        Em
 kowe karo dee
           A            D
 wes cukup tak ikhlaske wae..

   G          A
 sepurane kangmas..
            F#m       Bm
 wes tak loske kowe luweh..
  Em          A        D
 ora maksud dolanan atimu..

 G          A
 gandengo dee..
          F#m       Bm
 pengenku mbaleni wingi..
     Em        A           D  B E
 aku ra iso.. aku yo nduwe ati..

(Overtune)
   A         B           G#m
 kulinakke wae.. mlaku dewe dewe..
    C#m         F#m
 nderek kersane Gusti
       A            E
 ajeng pripun manut mawon..

  A         B           G#m
 aku karo kowe.. mugo bahagia..
     C#m          F#m
 senajan wes ra sesandingan..
   B             E
 kowe tetep ning ati..
      F#m
 ra sesandingan..
   B             E
 kowe tetep ning ati..
      F#m
 ra sesandingan..
   B             E -A E
 kowe tetep ning ati..

Chord Konco Serawung Official - Kersane Gusti


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Konco Serawung Official
  •