Kunci Gitar Bagas Putra - Aku Tetep Bali

Transpose:
Intro : C  Am  F  G -G7

    C
sepine wengi iki
       Em
tansah gelem ngancani
    F        Em    Am
awakku, sing loro ati
   Dm
mergo sliramu
     F              G
sing ra iso tak duweni..

   C
eluhe tangis iki
     Em
isih gelem ngenteni
     F       Em     Am
sliramu sing ngelarani
 Dm
aku sing mesti
 F                  G
ono nek kowe nggoleki..

Reff :
        C
 opo to kurangku
                Am
 nganti sliramu nglali
        Dm
 opo to kurangku
                 G
 nganti kowe nglarani
    Em         Am
 yo wes.. ra popo
          Dm
 senajan atiku ra trimo
        G
 aku ra lungo..

         C
 opo wis kahananku
           Am
 kudu koyo ngene
         Dm
 sliramu sing tak tresnani
          G
 kok nyepelekke
    Em            Am
 janji sing tak patri
        Dm
 naliko mbiyen bebrayan
       G              C
 saiki dadi tatu ning ati..

Musik : C  Am  Dm  G
        Em  Am  Dm  G

Reff :
        C
 opo to kurangku
                Am
 nganti sliramu nglali
        Dm
 opo to kurangku
                 G
 nganti kowe nglarani
    Em         Am
 yo wes.. ra popo
          Dm
 senajan atiku ra trimo
        G
 aku ra lungo..

         C
 opo wis kahananku
           Am
 kudu koyo ngene
         Dm
 sliramu sing tak tresnani
          G
 kok nyepelekke
    Em            Am
 janji sing tak patri
        Dm
 naliko mbiyen bebrayan
       G              C   C-G/B-Am
 saiki dadi tatu ning ati..
            Dm
 senajan sliramu
                G
 kerep nglarani ati
               C
 aku tetep bali..

Chord Bagas Putra - Aku Tetep Bali


Lihat semua :
  • Chord Bagas Putra
  • Chord Hip Hop Koplo
  •