Chord Kunci Gitar Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian feat. Stress Royal

Capo di fret 1

Intro : Am..Em..Am..Em..

Am         Em
Aku tresno ro kowe
Am             Em
Tresno sing saktenane
Am            Em
Kabeh wes tak kek'ke
     F      E
Ro kowe..atine..

Am         Em
Nadyan aku wes nduwe
Am            Em
Bojo sing sak tenane
Am           Em
Nanging aku tresnone
    F         E
Yo mung..ro kowe...

[Rap I]
     Am
Roso ati ra tenang
     Em
Mikirke selingkuhan
       Am
Tansah tak awang-awang
      Em
Mabur koyo layangan
    Am 
Padahal bojo neng ngomah
     Em
Mikirke dadi susah
     F
Opo sing kudu dilakoni
 E
Aku bingung sendiri..

Am
Pancen tak akoni
Em
Tresnoku setengah mati
Am
Tapi aku ra wani
Em
Ngingkari janji suci
F                    E
Mungkin kowe udu jodoku
                Am
Tapi aku sayang padamu
              Am
Jujur seko njero atiku..

*)
  Dm          Am
Sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
   Dm         Am
Nadyan abot roso tresno
      E
sing tak songgo..

Reff  :
     Am         Em
  Sabar sak untoro sayang
  F          C
  Aku yo wis berjuang
  Dm           G     C    E
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    Am        Em
  Mugo kabeh iso lancar
  F            C
  Mbuang kabeh kenangan
  Dm           G      Am
  Ikhlas lan sabar..sayang..

[Rap II]
          Am
A..Cincin wes ngelingker
     Em
neng jari manisku
      Am
Janji yo wes tak ucap
     Em
neng ngarep penghulu
   Am
Saiki yo uwes telat
      Em
arep ngomongke cidro
    F
Aku mung ameh ndongo
     E
kowe iso bahagio..

    Am
Senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
Tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am                 E
Mugo-mugo kabeh dikei dalan
              Am
Supoyo dadi padang
               Am 
anggone awak dewe le gendakkan..

*)
  Dm          Am
Sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
   Dm         Am
Nadyan abot roso tresno
      E
sing tak songgo..

Reff  :
     Am         Em
  Sabar sak untoro sayang
  F          C
  Aku yo wis berjuang
  Dm           G     C    E
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    Am        Em
  Mugo kabeh iso lancar
  F            C
  Mbuang kabeh kenangan
  Dm           G      Am
  Ikhlas lan sabar..sayang..

 Am          Em
Aku mung iso nerimo
F            C
Kowe nggone wong liyo
Dm        G        C     E
Tresno raiso di peksakno..

 Am         Em
Aku tetep sayang kowe
F          C
Tekane sak lawase
Dm      G           Am
Aku bahagia nyawang kowe..

   Am         Em
Tanganku wes ono cincin
F           C
Janji setio lan suci
Dm     G    C    E
Aku raiso nepati,,

  Am                Em
Kowe pancen tak tresnani
F            C
Biyen tekan saiki
Dm     G         Am
Tapi raiso dadi siji..
Dm      G       Am
Tapi raiso dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
A#m..Fm..A#m..Fm..

A#m        Fm
Aku tresno ro kowe
A#m            Fm
Tresno sing saktenane
A#m           Fm
Kabeh wes tak kek'ke 
     F#     F
Ro kowe..atine.. 

A#m        Fm
Nadyan aku wes nduwe
A#m           Fm
Bojo seng sak tenane
A#m          Fm
Nanging aku tresnone
    F#        F
Yo mung..ro kowe...

[Rap I]
     A#m
Roso ati ra tenang 
     Fm
Mikirke selingkuhan
       A#m
Tansah tak awang-awang
      Fm
Mabur koyo layangan
    A#m   
Padahal bojo neng ngomah
     Fm
Mikirke dadi susah
     F#
Opo sing kudu dilakoni
 F
Aku bingung sendiri..

A#m
Pancen tak akoni
Fm
Tresnoku setengah mati
A#m
Tapi aku ra wani
Fm
Ngingkari janji suci
F#                   F
Mungkin kowe udu jodoku
                A#m
Tapi aku sayang padamu
              A#m
Jujur seko njero atiku . .

*)
  D#m         A#m
Sayang aku ikhlas trimo
  D#m         F
dadi sing keloro
   D#m        A#m
Nadyan abot roso tresno
      F
sing tak songgo..

Reff  :
     A#m        Fm
  Sabar sak untoro sayang
  F#         C#
  Aku yo wis berjuang
  D#m          G#   C#    F
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    A#m       Fm
  Mugo kabeh iso lancar
  F#           C#
  Mbuang kabeh kenangan
  D#m          G#     A#m
  Ikhlas lan sabar..sayang..

[Rap II]
          A#m  
A..Cincin wes ngelingker
     Fm
neng jari manisku
      A#m
Janji yo wes tak ucap
     Fm
neng ngarep penghulu
   A#m
Saiki yo uwes telat
      Fm
arep ngomongke cidro
    F#
Aku mung ameh ndongo
     F
kowe iso bahagio..

    A#m
Senadyan statusku
   Fm
saiki ora dewe
     A#m
Tapi ojo nganti leren
      Fm
tresnaku karo kowe
     A#m                F
Mugo-mugo kabeh dikei dalan
              A#m
Supoyo dadi padang
               A#m 
anggone awak dewe le gendakkan..

*)
  D#m         A#m
Sayang aku ikhlas trimo
  D#m         F
dadi sing keloro
   D#m        A#m
Nadyan abot roso tresno
      F
sing tak songgo..

Reff  :
     A#m        Fm
  Sabar sak untoro sayang
  F#         C#
  Aku yo wis berjuang
  D#m          G#   C#    F
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    A#m       Fm
  Mugo kabeh iso lancar
  F#           C#
  Mbuang kabeh kenangan
  D#m          G#     A#m
  Ikhlas lan sabar..sayang..

 A#m         Fm
Aku mung iso nerimo
F#           C#
Kowe nggone wong liyo
D#m       G#       C#    F
Tresno raiso di peksakno..

 A#m        Fm
Aku tetep sayang kowe
F#         C#
Tekane sak lawase
D#m     G#          A#m
Aku bahagia nyawang kowe..

   A#m        Fm
Tanganku wes ono cincin
F#          C#
Janji setio lan suci
D#m    G#   C#   F
Aku raiso nepati,,

  A#m               Fm
Kowe pancen tak tresnani
F#           C#
Biyen tekan saiki
D#m    G#        A#m
Tapi raiso dadi siji..
D#m     G#      A#m
Tapi raiso dadi siji..