Kunci Gitar NFF - Ambyar Sak Kabehe

Transpose:
Intro : F G Em Am F G C..
        F G Em Am F G C..

C                F
wes suwe aku leh nunggoni
G                         C
 jawaban tresnamu tekan saiki
C                   F
wes suwe tanduran tresnamu
G                        C
 gumandul dadi tetep tak kumbahi..

Int. F G C

  C                   F
limang tahun tak cubo nggenahi
G                           C
 ameh kepiye hubungan awake dewe
C               F
nanging jawaban wong tuamu
G                       C
 marai nggerus ajur sak kabehe..

Reff :
      F         G
 ra sudi aku saiki
       Em       Am
 yen dikon mbaleni
     F            G          C
 amergo wes kebak loro ning ati..

         F       G
 mending awake dewe
        Em        Am
 ojo mlaku dadi siji
       F        G         C  G
 minggato aku lilo kowe rabi..

Musik : F G Em Am F G C..
        F G Em Am F G C G

  C                   F
limang tahun tak cubo nggenahi
G                           C
 ameh kepiye hubungan awake dewe
C               F
nanging jawaban wong tuamu
G                       C
 marai nggerus ajur sak kabehe..

Reff :
      F         G
 ra sudi aku saiki
       Em       Am
 yen dikon mbaleni
     F            G          C
 amergo wes kebak loro ning ati..

         F       G
 mending awake dewe
        Em        Am
 ojo mlaku dadi siji
       F        G         C  G
 minggato aku lilo kowe rabi..

       F       G
 (mas ojo.. ngono)
      Em          Am
 (aku iseh ntresnani)
       F        G        C
 (karepku kowe ojo loro ati..)

      F      G
 (aku ijeh pingin)
       Em     Am
 (kita dadi siji)
      F           G             C  G
 (sepurane wong tuaku wes nglarani..)

      F         G
 ra sudi aku saiki
       Em       Am
 yen dikon mbaleni
     F            G          C
 amergo wes kebak loro ning ati..

         F       G
 mending awake dewe
        Em        Am
 ojo mlaku dadi siji
       F        G         C
 minggato aku lilo kowe rabi..
       F        G         C
 minggato aku lilo kowe rabi..
       F        G         C
 minggato aku lilo kowe rabi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em C D G..
        C D Bm Em C D G..

G                C
wes suwe aku leh nunggoni
D                         G
 jawaban tresnamu tekan saiki
G                   C
wes suwe tanduran tresnamu
D                        G
 gumandul dadi tetep tak kumbahi..

Int. C D G

  G                   C
limang tahun tak cubo nggenahi
D                           G
 ameh kepiye hubungan awake dewe
G               C
nanging jawaban wong tuamu
D                       G
 marai nggerus ajur sak kabehe..

Reff :
      C         D
 ra sudi aku saiki
       Bm       Em
 yen dikon mbaleni
     C            D          G
 amergo wes kebak loro ning ati..

         C       D
 mending awake dewe
        Bm        Em
 ojo mlaku dadi siji
       C        D         G  D
 minggato aku lilo kowe rabi..

Musik : C D Bm Em C D G..
        C D Bm Em C D G D

  G                   C
limang tahun tak cubo nggenahi
D                           G
 ameh kepiye hubungan awake dewe
G               C
nanging jawaban wong tuamu
D                       G
 marai nggerus ajur sak kabehe..

Reff :
      C         D
 ra sudi aku saiki
       Bm       Em
 yen dikon mbaleni
     C            D          G
 amergo wes kebak loro ning ati..

         C       D
 mending awake dewe
        Bm        Em
 ojo mlaku dadi siji
       C        D         G  D
 minggato aku lilo kowe rabi..

       C       D
 (mas ojo.. ngono)
      Bm          Em
 (aku iseh ntresnani) 
       C        D        G
 (karepku kowe ojo loro ati..)

      C      D
 (aku ijeh pingin)
       Bm     Em
 (kita dadi siji)
      C           D             G  D
 (sepurane wong tuaku wes nglarani..)

      C         D
 ra sudi aku saiki
       Bm       Em
 yen dikon mbaleni
     C            D          G
 amergo wes kebak loro ning ati..

         C       D
 mending awake dewe
        Bm        Em
 ojo mlaku dadi siji
       C        D         G   
 minggato aku lilo kowe rabi..
       C        D         G   
 minggato aku lilo kowe rabi..
       C        D         G   
 minggato aku lilo kowe rabi..

Chord NFF - Ambyar Sak Kabehe


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •