Kunci Gitar Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan

Transpose:
Intro : C Em F C
        C Em F C

C                 Em
 dek opo kowe ora kelingan
F                   C       G
 ngucap janji wegah kelangan..
C                  Em
 tresno iki jebule mung nggo dolanan
F              C           G
 saikine kabeh tinggal kenangan..

C                   Em
 kowe tau ngucap janji karo aku
F             C         G
 jaremu ora biso tanpo aku
C                      Em
 nanging kabeh cerito iki dadi awu
   F                    G
sakwise atiku mbok gawe tatu..

Reff :
   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                 C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C  
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

Musik : C G Am Em
        F C G C

C                  Em
 kowe tau ngucap janji akro aku
F             C         G
 jaremu ora biso tanpo aku
C                      Em
 nanging kabeh cerito iki dadi awu
   F                    G
sakwise atiku mbok gawe tatu..

Reff :
   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

Chord Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Enno WorrWorr
  •