Kunci Gitar Xaluna - Aku Mundur

Transpose:
Capo fret 5

C                  Dm
 kowe biyen tau janji
               F
tetep bareng bareng
G        C
ora ngapusi..

C                  Dm 
 saiki ku mbok larani
         F
kabeh sumpahmu
    G        C G
wes ora kebukti..

Reff :
           C
 tinggalno aku yen
            Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F          G
 mimpi saben wengimu..

              C
 lintang seng nyritani
            Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G    C
 li..lakno.. aku..

C
 nibo tangi nresnani
                      Dm
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
             G
saiki kowe polah
piye ora posesif
              C
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit..

C
 mbok yo pangerten
                   Dm
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
               G
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
                 C
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
                 (F  
kabeh wes raono guno..

F               G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C          Am
ora ono.. neng aku..
      F                 G
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
           C
 tinggalno aku yen
            Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F          G
 mimpi saben wengimu..

              C
 lintang seng nyritani
            Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G    C
 li..lakno.. aku..

Musik : C  Em  Dm  F G
        C  Em  Dm  F G C..

F               G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C          Am
ora ono.. neng aku..
      F                 G
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
           C
 tinggalno aku yen
            Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F          G
 mimpi saben wengimu..

              C
 lintang seng nyritani
            Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G    C   G
 li..lakno.. aku..

         C
 terlalu jero loro seng wes mbok
   Em
 wenehke neng aku
        Dm
 tekan atimu mblenjanji
            F        G
 janji seng uwis ketali..

        C
 aku mundur gowo perih
            Em
 seng nyoto ngiris batinku
         Dm
 sayang aku pamit lungo..
 F      G     C
 li..lakno.. aku..

Outro : C-C-G-C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

F                  Gm
 kowe biyen tau janji
               Bb
tetep bareng bareng
C        F
ora ngapusi..

F                  Gm 
 saiki ku mbok larani
         Bb
kabeh sumpahmu
    C        F  C
wes ora kebukti..

Reff :
           F
 tinggalno aku yen
            Am
 saiki kowe wes ora tresno
         Gm
 kenanganku guangen ono
       Bb         C
 mimpi saben wengimu..

              F
 lintang seng nyritani
            Am
 neng atimu ono seng liyo
         Gm
 sayang aku pamit lungo
 Bb     C    F
 li..lakno.. aku..

F
 nibo tangi nresnani
                      Gm
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
             C
saiki kowe polah
piye ora posesif
              F
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit..

F
 mbok yo pangerten
                   Gm
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
               C
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
                 F
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
                 (Bb)
kabeh wes raono guno..

Bb              C
 tulus suci tresnamu wes ilang
     F          Dm
ora ono.. neng aku..
      Bb                C
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
           F
 tinggalno aku yen
            Am
 saiki kowe wes ora tresno
         Gm
 kenanganku guangen ono
       Bb         C
 mimpi saben wengimu..

              F
 lintang seng nyritani
            Am
 neng atimu ono seng liyo
         Gm
 sayang aku pamit lungo
 Bb     C    F
 li..lakno.. aku..

Musik : F  Am  Gm  Bb C
        F  Am  Gm  Bb C F..

Bb              C
 tulus suci tresnamu wes ilang
     F          Dm
ora ono.. neng aku..
      Bb                C
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
           F
 tinggalno aku yen
            Am
 saiki kowe wes ora tresno
         Gm
 kenanganku guangen ono
       Bb         C
 mimpi saben wengimu..

              F
 lintang seng nyritani
            Am
 neng atimu ono seng liyo
         Gm
 sayang aku pamit lungo
 Bb     C    F   C
 li..lakno.. aku..

         F
 terlalu jero loro seng wes mbok
   Am
 wenehke neng aku
        Gm
 tekan atimu mblenjanji
            Bb       C
 janji seng uwis ketali..

        F
 aku mundur gowo perih
            Am
 seng nyoto ngiris batinku
         Gm
 sayang aku pamit lungo..
 Bb     C     F
 li..lakno.. aku..

Outro : F-F-C-F

Chord Xaluna - Aku Mundur


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •