Kunci Gitar Xaluna - Ngapunten

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G C
        F G C
        F G Em Am
        Dm  G

C           G     C
mungkin aku wes nyerah
      F            G         C
di sekso roso seprene soyo parah
F                G
seng neng ngarep mataku
Em      Am
wes ra ono..
 Dm                        G
tangane neng gegemane wong liyo..

C           G           C
seng tau ngucap janji manis
    F       G           C
kebusak derese udan gerimis
F          G
aku seng salah panggon
Em     Am        Dm
deleh ati.. ro kowe
          G        C C7
seng tego mateni impi..

Reff :
       F
 aku dudu dek'e
    G       C
 ra iso nyaingi wonge
 Am           Dm
 seng mbok aboti
         G        C
 nganti aku tok lungani..

            F
 yen pancen tresnane
 G               C
 seng mbok karep-karepke
   Am         Dm
 sumingkir saiki
           G        C
 ngapunten wes tak sayangi..

Musik : F Fm C Am
        Dm G C G

C           G         C
seng tau ngucap janji manis
    F       G           C
kebusak derese udan gerimis
F          G
aku seng salah panggon
Em     Am        Dm
deleh ati.. ro koe
                 G
seng tego mateni impi..
         C
nglarani ati..

Reff :
       F
 aku dudu dek'e
    G       C
 ra iso nyaingi wonge
 Am           Dm
 seng mbok aboti
         G        C
 nganti aku tok lungani..

            F
 yen pancen tresnane
 G               C
 seng mbok karep-karepke
 Am           Dm
 sumingkir saiki
           G        C
 ngapunten wes tak sayangi..

            F
 mung cukup kenangan
      G        C
 seng iso dadi gujengan
 Am         Dm
 naliko kelingan
          G      C
 koe seng saiki ilang..

            F
 yen pancen tresnane
 G               C
 seng mbok karep-karepke
 Am           Dm
 sumingkir saiki
           G           C
 ngapunten wes tak sayangi..

Dm       G
 sak umpomo
     C
aku iso jaluk
      G        Am
wektu sedelo meneh
    A             Dm
tak nggo nggendoli lungane
G             C
 embuh kepiye carane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A D
        G A D
        G A F#m Bm 
        Em  A

D           A     D
mungkin aku wes nyerah
      G            A         D
di sekso roso seprene soyo parah
G                A
seng neng ngarep mataku
F#m     Bm
wes ra ono..
 Em                        A
tangane neng gegemane wong liyo..

D           A           D
seng tau ngucap janji manis
    G       A           D
kebusak derese udan gerimis
G          A
aku seng salah panggon
F#m    Bm        Em
deleh ati.. ro kowe
          A        D  D7
seng tego mateni impi..

Reff :
       G
 aku dudu dek'e
    A       D
 ra iso nyaingi wonge
 Bm           Em
 seng mbok aboti
         A        D
 nganti aku tok lungani..
 
            G
 yen pancen tresnane
 A               D
 seng mbok karep-karepke
   Bm         Em
 sumingkir saiki
           A        D
 ngapunten wes tak sayangi..

Musik : G Gm D Bm
        Em A D A

D           A         D
seng tau ngucap janji manis
    G       A           D
kebusak derese udan gerimis
G          A
aku seng salah panggon
F#m    Bm        Em
deleh ati.. ro koe
                 A
seng tego mateni impi..
         D
nglarani ati..

Reff :
       G
 aku dudu dek'e
    A       D
 ra iso nyaingi wonge
 Bm           Em
 seng mbok aboti
         A        D
 nganti aku tok lungani..
 
            G
 yen pancen tresnane
 A               D
 seng mbok karep-karepke
 Bm           Em
 sumingkir saiki
           A        D
 ngapunten wes tak sayangi..

            G
 mung cukup kenangan
      A        D
 seng iso dadi gujengan
 Bm         Em
 naliko kelingan
          A      D
 koe seng saiki ilang..

            G
 yen pancen tresnane
 A               D
 seng mbok karep-karepke
 Bm           Em
 sumingkir saiki
           A           D
 ngapunten wes tak sayangi..

Em       A
 sak umpomo
     D
aku iso jaluk
      A/C#     Bm
wektu sedelo meneh
    B             Em
tak nggo nggendoli lungane
A             D
 embuh kepiye carane..

Chord Xaluna - Ngapunten


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •