Kunci Gitar XALUNA Feat. NIA Kecil - Tamu Undangan

Transpose:
Reff :
            F            G
     Minggu esok adus mruput
               Em          Am
     Gas tipis ning resepsimu
              Dm
     Nyekseni ijab kobul
     G         C
     Kowe ro bojomu..

            F           G
     Setatusku mbiyen pacar
           Em       Am
     Saiki tamu undangan..
              Dm
     Kelangan kowe
         G               C
     Aku oleh ijol prasmanan..

Intro: F..G..Em..Am..
       Dm..G..C….
       F..G..Em..Am..
       Dm..G..C….C-G

       C                  Dm
Rasane bingung iseh ra percoyo
         G                   C
Telong sasi wingi aku iseh pacarmu
        Am           Dm
Jebul saiki ono wong liyo
       G                          C
Rodo sedih pingin nangis tapi kok wagu

      C               Dm
Awale indah kini berantakan
          G                          C
Kabeh cerito mbok rampungi nganggo undangan
      Am                 Dm
Aku gagah teko neng resepsinan
          G                             C
Kowe sesandingan tak tinggal nyanyi dangdutan

Am         Em
.. Aku ngerti.. (lala lala lalala)
       F           G         C
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Am     Em
 Aku sadar..
       F            G       C     G
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
            F            G
     Minggu esok adus mruput
               Em          Am
     Gas tipis ning resepsimu
              Dm
     Nyekseni ijab kobul
     G         C
     Kowe ro bojomu..

            F           G
     Setatusku mbiyen pacar
           Em       Am
     Saiki tamu undangan..
              Dm
     Kelangan kowe
         F         G     C
     Aku oleh ijol prasmanan..

      C                  Dm
Aku rumongso rung iso nyenengke
        G                        C
Nuntut urip penak ku ra kuat sanggane
        Am                 Dm
Mlaku taunan dadi ra ono gunane
        G                   C
Tiwas sayang dadi ra penak atine

       C                Dm
Reti-reti aku nampani undangan
      G                       C
Ono jenengmu aku bingung ra karuan
         Am                 Dm
Mbiyen pacar saiki aku dadi mantan
        G                         C        
Dadi saksimu pas munggah neng pelaminan

Am         Em
.. Aku ngerti.. (lala lala lalala)
       F           G         C
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Am     Em
 Aku sadar..
       F            G       C     G
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
  (NIA Kecil)
        F               G
     Alasanku mileh dek'e
             Em         Am
     Mergo kowe nyepelekke
             Dm
     Kerep pedhot
          G        C
     Bertahan soyo abot..

          F          G
     Kowe ra tau peduli
               Em      Am
     Sedangkan dek'e gemati..
            Dm            F
     Sampai jumpa goodbye sayang
     G   C    G
     Aku rabi..

            F            G
     Minggu esok adus mruput
               Em          Am
     Gas tipis ning resepsimu
              Dm
     Nyekseni ijab kobul
     G         C
     Kowe ro bojomu..

            F           G
     Setatusku mbiyen pacar
           Em       Am
     Saiki tamu undangan..
              Dm
     Kelangan kowe
         F         G     C
     Aku oleh ijol prasmanan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
            D#           F
     Minggu esok adus mruput
               Dm          Gm
     Gas tipis ning resepsimu
              Cm
     Nyekseni ijab kobul
     F         A#
     Kowe ro bojomu..

            D#          F
     Setatusku mbiyen pacar
           Dm       Gm
     Saiki tamu undangan..
              Cm
     Kelangan kowe 
         F               A#
     Aku oleh ijol prasmanan..

Intro: D#..F..Dm..Gm..
       Cm..F..A#..
       D#..F..Dm..Gm..
       Cm..F..A#..-A#-F

       A#                 Cm
Rasane bingung iseh ra percoyo
         F                   A# 
Telong sasi wingi aku iseh pacarmu
        Gm           Cm
Jebul saiki ono wong liyo
       F                          A#
Rodo sedih pingin nangis tapi kok wagu

      A#              Cm
Awale indah kini berantakan
          F                          A#
Kabeh cerito mbok rampungi nganggo undangan
      Gm                 Cm
Aku gagah teko neng resepsinan
          F                             A#
Kowe sesandingan tak tinggal nyanyi dangdutan

Gm         Dm
.. Aku ngerti.. (lala lala lalala)
       D#          F         A#
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Gm     Dm
 Aku sadar..
       D#           F       A#    F
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
            D#           F
     Minggu esok adus mruput
               Dm          Gm
     Gas tipis ning resepsimu
              Cm
     Nyekseni ijab kobul
     F         A#
     Kowe ro bojomu..

            D#          F
     Setatusku mbiyen pacar
           Dm       Gm
     Saiki tamu undangan..
              Cm
     Kelangan kowe 
         D#        F     A#  F
     Aku oleh ijol prasmanan..

      A#                 Cm
Aku rumongso rung iso nyenengke
        F                        A#
Nuntut urip penak ku ra kuat sanggane
        Gm                 Cm
Mlaku taunan dadi ra ono gunane
        F                   A#
Tiwas sayang dadi ra penak atine

       A#               Cm
Reti-reti aku nampani undangan
      F                       A#
Ono jenengmu aku bingung ra karuan
         Gm                 Cm
Mbiyen pacar saiki aku dadi mantan
        F                         A#          
Dadi saksimu pas munggah neng pelaminan

Gm         Dm
.. Aku ngerti.. (lala lala lalala)
       D#          F         A#
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Gm     Dm
 Aku sadar..
       D#           F       A#    F
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
  (NIA Kecil)
        D#              F
     Alasanku mileh dek'e
             Dm         Gm
     Mergo kowe nyepelekke
             Cm
     Kerep pedhot 
          F        A#
     Bertahan soyo abot..

          D#         F
     Kowe ra tau peduli 
               Dm      Gm
     Sedangkan dek'e gemati..
            Cm            D#
     Sampai jumpa goodbye sayang
     F   A#   F
     Aku rabi..

            D#           F
     Minggu esok adus mruput
               Dm          Gm
     Gas tipis ning resepsimu
              Cm
     Nyekseni ijab kobul
     F         A#
     Kowe ro bojomu..

            D#          F
     Setatusku mbiyen pacar
           Dm       Gm
     Saiki tamu undangan..
              Cm
     Kelangan kowe 
         D#        F     A#
     Aku oleh ijol prasmanan..

Chord XALUNA Feat. NIA Kecil - Tamu Undangan


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •