Kunci Gitar Xaluna - Ojo Ngarep Balen

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em A
        Dm G C G

C        E                    Am
ngapuramu.. wes tok ucap bola-bali..
A                Dm
 we raiso ngubah kabeh iki..
F                G       F G
 ora goyah keputusan ati..

C           E                  Am
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
A                Dm
 elingo pas ngelarani aku..
F               G
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 F            G
 kanggo ngopo kowe rene
 Em        A
 aku wes karo liyane
 Dm           G       C
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 F         G
 uwes bedo karo biyen
 Em             A
 pas tok nggo dolanan biyen
 Dm Dm-Em-F       G          C
 ojo..     duwe angen-angen balen..

Int. F..G..Em -E
     A Dm..G..C..F G

    C
wes lilakno aku
nyanding wonge ngeroso ayem
     Am
suwe tok gawe tangis lagi iki iso mesem
    F
wes ono gantimu mugo ora nguciwakke
   G
critoku sek anyar mugo apik pemburine..

    C
mungkin wes garise
seng sabar kowe nglakoni
    Am
pas tok tinggal dewe aku yo di sikso sepi
 F
ora niat bales sumpah biyen aku ikhlas
  G
karo sing saiki mugo ora dadi kandas..

C          E                   Am
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
A                Dm
 elingo pas ngelarani aku..
F               G
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 F            G
 kanggo ngopo kowe rene
 Em        A
 aku wes karo liyane
 Dm           G       C
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 F         G
 uwes bedo karo biyen
 Em             A
 pas tok nggo dolanan biyen
 Dm Dm-Em-F       G         C    C7
 ojo..     duwe angen-angen balen..

 F
(a..ku..)
 Fm                 C    G/B Am 
( getun biyen nglarani.. ko..we..)
         Dm
nganti koyo..ngene..)
F                G
 saiki aku genti ngrasakke..)

Reff :
 F            G
 kanggo ngopo kowe rene
 Em        A
 aku wes karo liyane
 Dm           G       C
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 F         G
 uwes bedo karo biyen
 Em             A
 pas tok nggo dolanan biyen
 Dm  G                    C
 ojo.. duwe angen-angen balen..

  F           G
 (aku ngerasakke loromu)
  Em            A
 (biyen tak tinggal awakmu)
  Dm      G       C
 (opo iso kuat atiku..)

  F        G
 (opo bedo karo biyen
  Em        A
 (pas kowe tak tinggal biyen
  Dm Dm-Em-F          G
 (opo..     salah yen kowe tak jak..
  C
  balen..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m B
        Em A D A

D        F#                   Bm
ngapuramu.. wes tok ucap bola-bali..
B                Em
 we raiso ngubah kabeh iki..
G                A       G A
 ora goyah keputusan ati..

D           F#                 Bm
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
B                Em
 elingo pas ngelarani aku..
G               A
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 G            A
 kanggo ngopo kowe rene
 F#m       B
 aku wes karo liyane
 Em           A       D
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 G         A
 uwes bedo karo biyen
 F#m            B
 pas tok nggo dolanan biyen
 Em Em-F#m-G      A          D
 ojo..      duwe angen-angen balen..

Int. G..A..F#m -F#
     B Em..A..D..G A

    D
wes lilakno aku
nyanding wonge ngeroso ayem
     Bm
suwe tok gawe tangis lagi iki iso mesem
    G
wes ono gantimu mugo ora nguciwakke
   A
critoku sek anyar mugo apik pemburine..

    D
mungkin wes garise
seng sabar kowe nglakoni
    Bm
pas tok tinggal dewe aku yo di sikso sepi
 G
ora niat bales sumpah biyen aku ikhlas
  A
karo sing saiki mugo ora dadi kandas..

D          F#                  Bm
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
B                Em
 elingo pas ngelarani aku..
G               A
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 G            A
 kanggo ngopo kowe rene
 F#m       B
 aku wes karo liyane
 Em           A       D
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 G         A
 uwes bedo karo biyen
 F#m            B
 pas tok nggo dolanan biyen
 Em Em-F#m-G      A          D    D7
 ojo..      duwe angen-angen balen..

 G
(a..ku..)
 Gm                 D    A/C# Bm  
( getun biyen nglarani.. ko..we..)
         Em
nganti koyo..ngene..)
G                A
 saiki aku genti ngrasakke..)

Reff :
 G            A
 kanggo ngopo kowe rene
 F#m       B
 aku wes karo liyane
 Em           A       D
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 G         A
 uwes bedo karo biyen
 F#m            B
 pas tok nggo dolanan biyen
 Em  A                    D
 ojo.. duwe angen-angen balen..

  G           A
 (aku ngerasakke loromu)
  F#m           B
 (biyen tak tinggal awakmu)
  Em      A       D
 (opo iso kuat atiku..)

  G        A
 (opo bedo karo biyen
  F#m       B
 (pas kowe tak tinggal biyen
  Em Em-F#m-G          A
 (opo..      salah yen kowe tak jak..
  D
  balen..)

Chord Xaluna - Ojo Ngarep Balen


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •