Kunci Gitar Xaluna - Ora Ngemis Bali

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F G Em A
        Dm G C G

C        Em      Am  G
piye kahananmu saiki..
     F                   G
wong seng.. uwes nutup dalan..
        Em         Am
dalanku nggenahke atimu
        Em         Am
dalanku ngerti kahananmu
        Dm                  G
ngertio jenengmu isih tak sebut..
             C    G
neng saben dongaku..

C          D
 emanen wektumu..
Bm              Em
 tulung lalekno aku..
Am         Dm
nangismu.. wes ora..
    G       G7
tak rungokke..

C         D
 mesakno atimu..
Bm         Em
 goleko gantiku
          Am
Gusti wes gariske..
 D                G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
           C              D
 opo salah aku kelingan kowe
     Bm        Em
 aku ra ngemis bali
            Am
 mung perih neng ati
  D          G        G7
 isih teles, durung mari..

             C        D
 nguyak kowe aku menyerah
        Bm    Em
 legowo atiku pasrah
           Am              D
 ku seng susah, kowe seng bungah
        G
 wes yo wes lah..

Musik : C D Bm Em E
        Am D G D..

    G
wes suwe wektune
kowe ninggal aku budal
  Em
nikah di jodohke
leh ku ngroso setengah modar
Am
rabimu mbiyen
nyisani crito seng rung rampung
  D
kelangan tresnamu
roso ati tansah gempung..

  G
salahku nggon endi
yen aku terus kelingan
  Em
jenenge kenangan
ora cepet bablas ilang
    Am
senadyan jero ati
njalok kowe iso bali
  D
bubar yowes bubar
                       C
jaremu aku wes ra berarti..

C          D
 emanen wektumu..
Bm              Em
 tulung lalekno aku..
Am         B
nangismu.. wes ora..
    Em      E
tak rungokke..

C         D
 mesakno atimu..
Bm         Em
 goleko gantiku
          Am
Gusti wes gariske..
 D                G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
           C              D
 opo salah aku kelingan kowe
     Bm        Em
 aku ra ngemis bali
            Am
 mung perih neng ati
  D          G        G7
 isih teles, durung mari..

             C        D
 nguyak kowe aku menyerah
        Bm    Em
 legowo atiku pasrah
           Am               D
 ku seng susah, kowe seng bungah
        G
 wes yo wes lah..

C   D                  Bm       Em
 arepo kowe nangis sak seru-serune
Am        B        Em   E
aku tetep ra milih kowe..
C    D         Bm        Em
 lereno nyikso batinmu saben dino
Am          D           G
ngeleng aku mung nambah loro..

Reff :
           C              D
 opo salah aku kelingan kowe
     Bm        Em
 aku ra ngemis bali
            Am
 mung perih neng ati
  D          G        G7
 isih teles, durung mari..

             C        D
 nguyak kowe aku menyerah
        Bm    Em
 legowo atiku pasrah
           Am               D
 ku seng susah, kowe seng bungah
        G
 wes yo wes lah..

           C              D
 opo salah aku kelingan kowe
 (salah tenan)
     Bm        Em
 aku ra ngemis bali
 (aku wes ro wonge)
            Am
 mung perih neng ati
  D          G        G7
 isih teles, durung mari..
 (tulung rasah bali)

             C        D
 nguyak kowe aku menyerah
 (rasah nguyak aku)
        Bm    Em
 legowo atiku pasrah
 (aku du jodomu)
           Am               D
 ku seng susah, kowe seng bungah
        G
 wes yo wes lah..
 (wes yo wes lah)

Outro :
         Am 
 ku seng susah.. 
              D
 kowe seng bungah..
        G
 wes yo wes lah..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m B
        Em A D A

D        F#m     Bm A
piye kahananmu saiki..
     G                   A
wong seng.. uwes nutup dalan..
        F#m        Bm
dalanku nggenahke atimu
        F#m        Bm
dalanku ngerti kahananmu
        Em                  A
ngertio jenengmu isih tak sebut..
             D    A
neng saben dongaku..

D          E
 emanen wektumu..
C#m             F#m
 tulung lalekno aku..
Bm         Em
nangismu.. wes ora..
    A       A7
tak rungokke..

D         E
 mesakno atimu..
C#m        F#m
 goleko gantiku
          Bm
Gusti wes gariske..
 E                A
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
           D              E
 opo salah aku kelingan kowe
     C#m       F#m
 aku ra ngemis bali
            Bm
 mung perih neng ati
  E          A        A7
 isih teles, durung mari..

             D        E
 nguyak kowe aku menyerah
        C#m   F#m
 legowo atiku pasrah
           Bm              E
 ku seng susah, kowe seng bungah
        A
 wes yo wes lah..

Musik : D E C#m F#m F#
        Bm E A E..

    A
wes suwe wektune
kowe ninggal aku budal
  F#m
nikah di jodohke
leh ku ngroso setengah modar
Bm
rabimu mbiyen
nyisani crito seng rung rampung
  E
kelangan tresnamu
roso ati tansah gempung..

  A
salahku nggon endi
yen aku terus kelingan
  F#m
jenenge kenangan
ora cepet bablas ilang
    Bm
senadyan jero ati
njalok kowe iso bali
  E
bubar yowes bubar
                       D
jaremu aku wes ra berarti..

D          E
 emanen wektumu..
C#m             F#m
 tulung lalekno aku..
Bm         C#
nangismu.. wes ora..
    F#m     F#
tak rungokke..

D         E
 mesakno atimu..
C#m        F#m
 goleko gantiku
          Bm
Gusti wes gariske..
 E                A
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
           D              E
 opo salah aku kelingan kowe
     C#m       F#m
 aku ra ngemis bali
            Bm
 mung perih neng ati
  E          A        A7
 isih teles, durung mari..

             D        E
 nguyak kowe aku menyerah
        C#m   F#m
 legowo atiku pasrah
           Bm               E
 ku seng susah, kowe seng bungah
        A
 wes yo wes lah..

D   E                  C#m      F#m
 arepo kowe nangis sak seru-serune
Bm        C#       F#m  F#
aku tetep ra milih kowe..
D    E         C#m       F#m
 lereno nyikso batinmu saben dino
Bm          E           A
ngeleng aku mung nambah loro..

Reff :
           D              E
 opo salah aku kelingan kowe
     C#m       F#m
 aku ra ngemis bali
            Bm
 mung perih neng ati
  E          A        A7
 isih teles, durung mari..

             D        E
 nguyak kowe aku menyerah
        C#m   F#m
 legowo atiku pasrah
           Bm               E
 ku seng susah, kowe seng bungah
        A
 wes yo wes lah..

           D              E
 opo salah aku kelingan kowe
 (salah tenan)
     C#m       F#m
 aku ra ngemis bali
 (aku wes ro wonge)
            Bm
 mung perih neng ati
  E          A        A7
 isih teles, durung mari..
 (tulung rasah bali)

             D        E
 nguyak kowe aku menyerah
 (rasah nguyak aku)
        C#m   F#m
 legowo atiku pasrah
 (aku du jodomu)
           Bm               E
 ku seng susah, kowe seng bungah
        A
 wes yo wes lah..
 (wes yo wes lah)

Outro :
         Bm 
 ku seng susah.. 
              E
 kowe seng bungah..
        A
 wes yo wes lah..

Chord Xaluna - Ora Ngemis Bali


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •