Kunci Gitar Xaluna - Getun

Transpose:
C
iki takdirku
A           Dm
 iki wes karmaku
Fm          Am G   F -Em
 biyen natu a..ti..mu
Dm     G       C
 loro iki wes lakonku..

Intro : F  C  F  G..

C       G       Am       G
saiki kelakon kelaran atiku
   F              Em
mbiyen perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke..

  Em
jujur abot tenan
        Am           A
arep mlaku ra duwe dalan
          Dm
mung sewu ngapuro..
F         G    C  
 mugo seh iso tok tompo..

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   F G
tanggungen dewe.. karmamu..


Reff :
 C                   F
 aku luput ninggalke kowe..
        G
 dinggo wong seng
               C   C-GB
 ora tulus tresnane..
 Am                Dm
 saben dino di sepelekke atine
 G                    C
 bedo karo pas bareng kowe..

 C                F
 wektu raiso di baleni..
         G                  C   C-GB
 ngertio biyen koe ra tak larani..
 Am                     Dm
 seng tak isane yo mung getun..
         G                   C
 yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Musik : F  C  F  G
        F G Em Am
        Dm G C G

      C
biyen aku tok tinggal
tanpo pamit kui loro
    Am
suwene bareng-bareng
kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe
koe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari
koe teko sakpenake..

     C
perkoro saiki susah
kui tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire
banjur aku kon kepiye
    Dm
aku wes iso lali
sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni..

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   G
tanggungen dewe.. karmamu..


Reff :
 C                   F
 aku luput ninggalke kowe..
        G
 dinggo wong seng
               C   C-GB
 ora tulus tresnane..
 Am                Dm
 saben dino di sepelekke atine
 G                    C
 bedo karo pas bareng kowe..

 C                F
 wektu raiso di baleni..
         G                  C   C-GB
 ngertio biyen koe ra tak larani..
 Am                     Dm
 seng tak isane yo mung getun..
         G                   C
 yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Chord Xaluna - Getun


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •